Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pisilési inger után mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pisilési inger után mennyi ideig kell kb izgatni egy nőt, hogy elélvezzen?

Figyelt kérdés
És ha nem meri elengedni magát, egy idő után akkor is elmegy a hosszas ingerlés következtében?
2009. febr. 24. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszulut nem kérdezel hülyeséget. Sőt én is kíváncsian várom a válaszokat:-) bocsi h nem tudok segíteni, de ebben a cipőben járok én is
2009. febr. 24. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azért merek rá válaszolni,mert én is így voltam! Ez attól függ,h mennyire csináljátok gyorsan....mennyire élvezi...és h tényleg mennyire meri elengedni magát! De amikor már úgy érzem,h ott vok akkor már inkább próbálok gyorsabban mozogni....de az elején sokáig tartott! (én vok felül) Sztem ez mindenkinél máshogy működik! De ne hagyjátok abba,mert jó lesz bnődnek,ha tovább megy a játék :) Próbáld meg azt,h ne nagyon fáradjon ki :) És akkor már nem lesz sok hátra :)
2009. febr. 24. 23:46
 3/4 A kérdező kommentje:
És ha az első pár alkalommal sok időbe telik,akkor ez az időtartam a késöbbiekben lerövidül?Mert most kb 3/4 óra a pisilési ingert elérni...
2009. febr. 24. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadsz egy tanácsot a tapasztaltabbtól: pisilési ingert sokkal könnyebb elérni, ha előtte van csiklóorgazmusa is az illetőnek. Csikló orgazmus segítségével a g-pont is sokkal érzékenyebb lesz, könnyebb utána kitapintani az érzékenyebb területeket, barátnőmnél ez működik.

Próbáld ki ezt: egyszeri elélvezés után tenyérrel felfelé nyúlj be neki két ujjal és kezd el lassan finoman a két ujjaddal nyomni a hüvelye felső falát, figyeld a reakcióit...a kedvesem ilyenkor már nincs magánál :) Sok szerencsét.

2009. febr. 25. 00:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!