Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek benne lenne a barátom h kipróbáljuk az anális szexet?
Figyelt kérdés
Tnap is miközben izgatott megujjazta a popsim is meg már többször volt olyan, h kérdeztem tőle vmit h hova tegyem és akk ugy poénból mondta h a popódba. szerintetek ezek arra utalnak h ő szivesen kipróbálná? mert engem már régóta izgat a dolog. A másik meg h hogy hozzam fel neki a témát?2011. márc. 26. 16:17
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy, és a párod hány éves?
2/9 anonim válasza:
A legtöbb fiú benne van ebben. A leírtak alapján a te barátod is.
Hát mondd, hogy szívesen kipróbálnád vele!
3/9 A kérdező kommentje:
én 18 a barátom 22
2011. márc. 26. 16:22
4/9 anonim válasza:
Nem kell felhozni, irányítsd oda az aktus közben. Eléggé valószínűtlen, hogy tiltakozni fog.
5/9 anonim válasza:
Ez így akkora hüleség!
Én válaszoljam meg, mi tettszene a barátodnak?
Akkor most felteszem fordítva, hogy világos legyen:
- Szerinted szeretem én a barátnőm popsijába tolni a cuccost?
És hogy hogyan tedd fel neki a kérdést?
- Szájjal.
6/9 anonim válasza:
Szerintem benne lenne. Mond neki, hogy most a másik lukba tegye. Nem komplikált.
7/9 anonim válasza:
Már bocsi, de ezt tőlünk hiába kérdezed.. Mindenkienk más erről a véleménye, kérdezd meg tőle :) az őszinteség a legfontosabb..
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt mi itt nem tudhatjuk, de van egy jó módszer rá, hogy megtudd. Kérdezd meg a barátod.
9/9 anonim válasza:
van amelyik férfi kapható ilyenre, de valamelyik elzárkózik ilyentől. meg kell beszélni vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!