Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek ha amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek ha amikor a párotok kiveri, akkor az egyik kezével a heréiteket is izgatja?

Figyelt kérdés
Barátommal szüzek vagyunk, még csak eddig jutottunk, és egyik nap a másik kezemet is oda rakta. Először nem tudtam mit kéne 2 kézzel, de aztán eszembe jutott hogy lehetséges, hogy azt szeretné, ha a heréit is fogdosnám, úgyhogy elkezdtem kicsit markolászni. Lehetséges hogy nem erre célozgatott. Szeretitek ti ezt egyáltalán? Ha nem erre gondolt, akkor mire célozhatott, csak hogy tudjam legközelebb, hogy mit szeretne. Előre is köszi a válaszokat.
2011. márc. 26. 13:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon jó ha egyik kezedet miközben vered oda teszed és fogdozod csak ne túl erősen mert az pl engem zavar csak finoman :))
2011. márc. 26. 13:58
 2/15 anonim ***** válasza:
SP voltam sziasztok ()
2011. márc. 26. 13:58
 3/15 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy azt akarta, hogy markolászd, de ne erősen, inkább csak finoman, meg főleg az a jó, ha simogatod. Esetleg mindkét kezeddel játszol a péniszével, az egyiket a tövénél, a másikat a hegyénél használod :)
2011. márc. 26. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?Igen valószínü hogy azt akarta
2011. márc. 26. 14:03
 5/15 anonim ***** válasza:
ja jól esik jól esik. :D csak bánj vele finoman, mert fájdalmas is tud lenni.
2011. márc. 26. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Fiú vagy, de a párom nem tudja kiverni, mert nincs neki olyanja.....:O

Amúgy szerintem azt akarta, h dugd az ujjadat a seggébe, és utána nyomd bele a szájába!

2011. márc. 26. 14:52
 7/15 anonim ***** válasza:
vagyOK.................ezzzzz lemaradtttttttt
2011. márc. 26. 14:52
 8/15 A kérdező kommentje:

Gratulálok az értelmetle válaszok szerzőinek, ,igazán értelmes emberek lehettek :) csak gratulálni tudok..

Akik pedig tényleg segítettek, azoknak köszi. amúgy az egyik válaszolónak: én 15 ő 17, de nem tudom ez miért olyan fontos :)

2011. márc. 26. 18:05
 9/15 anonim ***** válasza:
15 haha..:D :)
2011. márc. 30. 17:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Persze hogy azt akarta. Simizd a heréit meg a popsinyílását, de ha feledhetetlenné akarod tenni, akkor a mellbimbóját is izgasd a nyelveddel. Csak vigyázz, mert ha így teszel, le sem tudod majd vakarni magadról annyira beléd zúg.
2011. márc. 30. 18:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!