Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom szex közben vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szex közben vagy nagyon hamar elmegy, vagy egyáltalán nem. Ez betegség? Mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
Én voltam neki az első, de már 1 hónapja élünk nemi életet, heti 2x-3x.. Az eddigieknél pár perc után elment, de pár napja még 20 perc is kevés, egyszer még az is előfordult, hogy elvesztette az érdeklődését közben.. Kétségbe vagyok esve! 18/L
2011. márc. 26. 12:58
 1/7 anonim ***** válasza:
érdekes ...:D
2011. márc. 26. 13:05
 2/7 Kingaa1 ***** válasza:
velem ez pont forditva van... az elején hiányoltam h elmennyen, most meg le se lehet állitani:P
2011. márc. 26. 13:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez simán pszichológia.

Beszélj vele, szeretgesd őt, meg akar neked felelni, egy kicsit szorong miatta, azért nem tud úgy teljesíteni, ahogy akar. Legyél vele türelmes.

2011. márc. 26. 13:10
 4/7 A kérdező kommentje:
13:10 - Igyekszem. Lehet igazad van. Sokat olvas orgazmuskésleltetéses módszerekről, ő kudarcként éli meg ha hamar elmegy.. De számomra meg az a kudarc, ha szex közben lelankad..
2011. márc. 26. 13:15
 5/7 anonim ***** válasza:
mondd neki, hogy verje ki otthon, csak ha veled van
2011. márc. 26. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha számodra az a kudarc, hogy lelankad akkor van két választásod:

1,) Száddal veszed kézbe a dolgok irányulását.

2.) Elkezdesz bogyót szedni, nem pedig gumival védekeztek.

2011. márc. 26. 13:35
 7/7 inventor48 válasza:
Nem betegség. A fiatal fiúk elég gyakran járnak így. Aztán vagy tudnak uralkodni magukon vagy nem. 30 perc? 60 perc? mennyi ideig szeretnéd ( szeretnétek ) csinálni? Kitaláltam valamit, ami segít rajtatok és a hozzád hasonló helyzet miatt reménytelenül vágyakozókon. Írj a privát e-mailemre ha többet szeretnél tudni.
2011. márc. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!