Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy korai magömlé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy korai magömlésem van?

Figyelt kérdés

Nem szoktam masztizni, de időnként szokott olyan történni, hogy álmomban elsültem. Általában rendszertelenül történik, szal nem is úgy, hogy 2-3 hetente, hanem teljesen véletlenszerűen. Ilyenkor nem vagyok igazán tudatomnál, csak egy lüktetésre ébredek.

Egyszer-kétszer volt olyan, hogy "nem tudatosan" történt. Kíváncsi voltam, hogy milyen. És olyankor elég hamar elsültem, pár perc után.

Ez gondolom korai magömlés lehet, csak lehet valami tenni ellene? Vagy ez így marad?

Am szűz vagyok és bnőm sincs.

Egy másik kérdés. Az normális, ha ezután a lövészet után ilyen fura szagot érzek? Ezt más ember mennyire érezheti? Szoktam rendszeresen fürödni, nem azért, csak ha mondjuk történik egy ilyen és nincs időm már gyorsan lezuhanyozni, akkor érezhetik rajtam, vagy csak nekem tűnik úgy?

(18 elmúltam)

2011. márc. 26. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Talán kicsit előbb kellet volna kezdj érdeklődni a téma iránt. Korai magömlés kb. mikor meglátsz egy nőt meztelenül és máris elsülsz. Az, hogy hamar elménsz azért van, mert kezdő vagy még a pályán, de ezen lehet változtatni. Lényeg, hogy tanuld meg irányítani magadat. El lehet élvezni 2 perc után is és lehet tartani fél órát is. Csak önkontroll kérdése.
2011. márc. 26. 16:33
 2/4 szamo77d ***** válasza:

Így van, egy kicsit hamar durransz. De hogy nem jutottál

még el eddig a masztizáshoz? Én már 13 éves koromban ad-

dig vacakoltam egy este a farkammal, hogy azt hittem bepisilek, de elöntött egy fehér áradat! Szerencsére tud-

tam, miről van szó, nem ijedtem meg. Másik válasz: a friss

spermának valóban van egy szerintem kellemes illata. De

ha nem tudsz rövid időn belül tisztálkodni, akkor lehet

kellemetlen szaga. Gondolom, bomlásnak indul!

2011. márc. 31. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Csináld este!

Akkor nem korai...

2011. ápr. 1. 01:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

azért sülsz el álmodban, mert nagyon 'tele' vagy!

Ha elkezdesz rendszeresen masztizni, és üríted rendesen, akkor nem nagyon lesz ilyen éjszakai kaland.

2011. ápr. 1. 01:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!