Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez talán aszexualitás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez talán aszexualitás?

Figyelt kérdés

Nem érdekel igazán a szex.Hetero férfi vagyok,-mielőtt még bárki azt gondolná,hogy meleg vagyok-nem vagyok meleg!

Egyszerüen már nem érzem szükségét,se hiányát a szexnek.

A nőkhöz vonzódom,de nem kellenek se stexre,se kapolatra!

F/31

2011. márc. 26. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem érzed szükségét a szexnek. Másban leled az örömödet. Ebben nincs baj.
2011. márc. 28. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem, ez nem normális!

Ennyi idős férfinek normál állapotban a heréi termelik a spermát amit a szervezet üríteni szeretne, tehát folyamatos nemi vágyadnak kéne lenni. ( mivel hogy nem ürítesz)

Tehát:

- Sok mentális betegség egyik tünete hogy nem érdekel a szex.

- Drogozol vagy szedsz valamilyen nyugtatót? ( Mert az is produkálhat ilyet)

2011. márc. 28. 23:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne parázz,a mai világban ha valakinek van valami fontosabb mint a sex akkor annak má biztos "baja van".

A párom 19,és neki fontosabb az hogy én jól legyek testileg,lelkileg mint hogy szeretkezzünk.

Szerintem sokkal romantikusabb,és jobb dolog hogy ne a sex legyen az első.

Elöző válaszolónak : a heréi lehet megtelnek és üriteni kell,de az agy sokkal többre képes mind azt gondolnánk :)

Kérdezőnek : Csak nyugi,31 vagy de még nem vagy vén,kapcsolatod még lehet simán:),ha meg nem akarsz azt sem az se gond,amig jól érzed magad egyedül,és nem érzed úgy hogy valami hhiányzik az életedből minden rendbe van.Ne élj úgy ahogy mások akarják hogy élj,élj úgy ahogy neked jó!

Elképzelni is nehéz mennyire befolyásolja a környezet,a társadalom az embert,de ennek is ellen lehet állni,nehezen de lehet:)Légy büszke magadra,én az lennék:D

2011. márc. 29. 01:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!