Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 15 éves fiú vagyok, de nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves fiú vagyok, de nagyon nagy már a fanszőröm. Hogy vágjam le, mekkorára stb?

Figyelt kérdés

Már amennyit tudtam levágtam ollóval, hogy vigye a borotva, de még így se nagyon viszi, első húzásnál, nem is látszik a különbség, de már tele van a borotva szőrrel, és alig lehet kimosni belőle. És még egy olyan kérdésem lenne, hogy a here alatti résznél, ami már fenék körül van, ott is lekell vágni, vagy nem?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat. :D

Legyetek elnézőek, minden fiú átesik ezen egyszer... :DD

2011. márc. 26. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
A párom nullás géppel szokta.A here alatti részt azt nem tudom :D
2011. márc. 26. 01:33
 2/10 anonim ***** válasza:

én csak azt vágom ami elburjánzik. nullás géppel és utána ha gondolod segíts rá borotvával. akkor sima lesz.

én pont ma nyírtam .ez ilyenkor olyan jó tiszta érzés

2011. márc. 26. 01:37
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

Nekem a párom már évek óta nem borotválja! És nem gáz, mert felcsavarodik neki:) Így az ujjam köré lehet csavarni:)

Nekem jobban is tetszik úgy ha egy fiúnak szőrös

2011. márc. 26. 01:54
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is jobban tetszik, ha szőrös, sokkal férfiasabb :)
2011. márc. 26. 01:58
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. :D

Most már így hajnali fél 3-kor nem fogok nekiállni borotvával levágni, majd reggel környékén. :DD

Amúgy eléggé szúr is. :S

Hallottam valami olyasmit is, hogy mindenhol levágom, csak a fölső részeket nem, tehát a pénisz fölött, és az férfias. :DD

2011. márc. 26. 02:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Én csak simán ollóval szoktam megigazitani, hogy kb 1 cm legyen! a bortválás után szúrt, azért azt abbahagytam
2011. márc. 26. 06:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha nagyon nagy, akkor először vágd le ollóval, amennyire csak tudod (1cm ajánlott), utána jöhet a borotva, ne össze vissza vágd, hanem fentről lefelé és ha utána még mindig marad, akkor lentről felfelé is csinálhatod, de akkor vigyázz, mert megsértheted a bőröd. (utána ha egyszer leborotváltad rendesen, akkor mondjuk kezd el hetente vagy 3 naponta borotválni, hogy ne legyen megint olyan nagy, mint volt.).
2011. márc. 26. 09:07
 8/10 anonim ***** válasza:
semmire sincsenek szabályok. ha jobban érzed magad here alatt szőrősen, hagyd úgy. mellesleg azthiszem azért ott lent, azon a kis puha felületen annyira nem szőrösödtök... legalábbis én így tapasztaltam eddig:D de mindenképpen ugyanolyan legyen szerintem mindenütt, az úgy esztétikus. elsőre meg szúrni fog a borotválás, de később nem. hajrá! ;)
2011. márc. 26. 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi az hogy kell?? Elég érdekes, hogy egy 15 éves fiúnak miért "kell" levágni a fanszőrzetét...

Először is, remélhetőleg nem szexelsz, akkor elfér ott az a szőr, nem? Ha majd szexelsz, akkor se "kell" levágni. A legtöbb lánynak szerintem nem fontos, hogy szőrtelen legyen a pasi, pl nekem se.

21 l

2011. márc. 26. 10:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Fogadjátok el, a mai világban, már nem gáz ha egy tinédzser iszik, vagy pl. szexel. Ha 10 kamaszt megkérdezel 8 már nem szűz. Nem régóta van egy barátnőm, ő sem szűz már, és ha arra kerül a sor, akkor nem akarom, hogy, szal. ja. Ezért kérdeztem.
2011. márc. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!