Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen pózban szeretitek a párotokat orálisan kényeztetni?
Én pl.nem szeretem úgy,hogy fekszik...azt szeretem ha elém áll,és a fejem a farka magasságában van.Kényelmes így,nekem is.És egyáltalán ne érzem megalázónak,szerintem szexi.
A barátom pedig kifejezetten élvezni ezt a pózt,mondjuk köztudott,hogy a férfiak szeretik így.
Szeretek szopni,és ti lányok?
Én vhogy nem értem mi olyan rossz van ebben..semmi undor nincs bennem,hogy a számba vegyem...Persze,csak a barátomét!

Azért nem egészen ennyi,ne beszéld már be nekem...tőlem idéztél igen.És?Mi nem volt igaz abban amit írtam?Igenis,a férfiak szeretik azokat a nőket,akik szeretnek szopni,és jól járnak,örülhetnek a fejüknek ha egy ilyen nővel hozza őket össze a sors.Természetesen ez a dolog a szex témakörén belül fontos..nem a legfontosabb,sőt!
Milyen kommentem volt olyan,ami miatt úgy érezted,hogy lenézem azokat a nőket akik nem szeretik?Azt írtam,hogy nem értem.Ez igaz is.Ez nem jelenti azt,hogy elítélem,vagy ilyesmi.Sőt,volt is egy kommentelő,aki hasonlóan vélekedett,és válaszoltam is neki,nem érzem,hogy lekezelő lettem volna vele:)
Ha szeretek valakit,akkor szívesen megteszem neki,és élvezem én is.Nem szereted csinálni.Oké.:D
Ami nem megy azt nem kell erőltetni...;)

Egyébként meg engem pontoztak le azok,akik nem szeretik a dolgot, szóval ennyit erről..én nem szoktam lepontozni senkit,semmiért, engem persze mindig...de nem érdekel.
Első hsz. voltam.
Elsőnek:
Igen..érdekesek az emberek..

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!