Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vizeletet kellett vinni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vizeletet kellett vinni a suliba és megvizsgálta doki. Nem csinált terhességi tesztet. Egy sima vizeletből ki lehet mutatni ha valaki terhes teszt nélkül?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 17:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
jójó de valaki válaszolna a kérdésemre is légyszi?:D
2011. márc. 25. 17:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Ilyenről az áletben nem hallotta, hogy vinni kell a suliba vizeletet :-O Nálunk ugyan nem kell.
2011. márc. 25. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt, általánosban és középsuliban is, és nem terhességre (ez egy fiú iskolában eléggé vicces lett volna :D ) hanem cukorbetegségre szűrtek, szerintem jogosan...

Bár nem értem, ezen mit kell kiakadni :)

A másik meg: az ilyen teszteket nem úgy csinálják, hogy az atyaúristent is megnézik, hanem csak és kizárólag azt, amit tudni akarnak. Egy vérvételnél sem néznek AIDS-t, terhességet, vagy akármi mást, ha fehérvérsejt számlálást kell csinálni. Mert a vizsgálat drága, és időigényes. A terhesség vizsgálat is. Jó, fejenként mondjuk 200 Ft lenne. Na, most ezt szorozd be 100.000 körül, és évente fizesd ki.

De egyébként a kérdést meg hogyan képzeled? Ránéz a doktor egy üveg pisire, és felkiált, hogy "ÁHÁ! Te terhes vagy!" Vagy mi? Biológia? :)

2011. márc. 25. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:
ha terhességet szűrnek akkor igen. hogyha nem akkor meg reménykedj hogy nem mutatják véletlen ki mi közbe mást keresnek. szerintem vigyél legalább 2 liter pisit.
2011. márc. 25. 17:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam csak elég részletes tesztet csináltak. Szóval a vaskötő kapacitást is megvizsgálták meg még vagy 6 értéket.így sem mutatta volna ki?
2011. márc. 25. 17:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Miért érdekel ennyire? Terhes vagy? Ha igen, ezt nem ártana megbeszélni a szüleiddel ahelyett, hogy azon tanakodsz, hogy vajon az iskolában rájöttek-e a dologra..
2011. márc. 25. 18:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, a vizeletből ki lehet mutatni, sőt abból szokták kimutatni. De ha nem volt célja a vizsgálatnak, akkor nem mutatják ki, ugyanis ahhoz külön vizsgálat kell. Szerintem csak a cukorbetegeket és a drogosokat akarják kiszűrni. Egyébként a terhesség kb 2 hét után kimutatható vizeletből.
2011. márc. 25. 18:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Hagyjátok már a drogosozást... Miben rosszabb az alkoholizálásnál? Semmiben.

Kérdező, szerintem láma dolog volt vinni. Ha nézik, akkor gáz.

Én tuti nem vittem volna, semmi közük ahhoz a suliban, ha terhes vagyok (nem voltam az még soha), sem ahhoz, hogy ha "drogozom" (füvezni viszont szoktam, és lóf*sz köze nem lett volna senkinek ehhez a suliban).

2011. márc. 25. 18:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Most min szenvedsz? Ha négy hónapos terhes lennél, akkor te is észrevennéd. Vagy talán normálisan kellene védekezni, és nem ezen parázni.

Egyébként nagy vszínűséggel nem néznek ilyeneket, mert MINEK?

Feleslegesen nem csinálnak költséges vizsgálatokat.

Ha van HCG vagy béta-HCG feltüntetve a papíron, akkor néztek (de gyanítom nincs ilyen a papíron).

2011. márc. 25. 18:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!