Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vizeletet kellett vinni a suliba és megvizsgálta doki. Nem csinált terhességi tesztet. Egy sima vizeletből ki lehet mutatni ha valaki terhes teszt nélkül?
Nálunk is volt, általánosban és középsuliban is, és nem terhességre (ez egy fiú iskolában eléggé vicces lett volna :D ) hanem cukorbetegségre szűrtek, szerintem jogosan...
Bár nem értem, ezen mit kell kiakadni :)
A másik meg: az ilyen teszteket nem úgy csinálják, hogy az atyaúristent is megnézik, hanem csak és kizárólag azt, amit tudni akarnak. Egy vérvételnél sem néznek AIDS-t, terhességet, vagy akármi mást, ha fehérvérsejt számlálást kell csinálni. Mert a vizsgálat drága, és időigényes. A terhesség vizsgálat is. Jó, fejenként mondjuk 200 Ft lenne. Na, most ezt szorozd be 100.000 körül, és évente fizesd ki.
De egyébként a kérdést meg hogyan képzeled? Ránéz a doktor egy üveg pisire, és felkiált, hogy "ÁHÁ! Te terhes vagy!" Vagy mi? Biológia? :)
Hagyjátok már a drogosozást... Miben rosszabb az alkoholizálásnál? Semmiben.
Kérdező, szerintem láma dolog volt vinni. Ha nézik, akkor gáz.
Én tuti nem vittem volna, semmi közük ahhoz a suliban, ha terhes vagyok (nem voltam az még soha), sem ahhoz, hogy ha "drogozom" (füvezni viszont szoktam, és lóf*sz köze nem lett volna senkinek ehhez a suliban).
Most min szenvedsz? Ha négy hónapos terhes lennél, akkor te is észrevennéd. Vagy talán normálisan kellene védekezni, és nem ezen parázni.
Egyébként nagy vszínűséggel nem néznek ilyeneket, mert MINEK?
Feleslegesen nem csinálnak költséges vizsgálatokat.
Ha van HCG vagy béta-HCG feltüntetve a papíron, akkor néztek (de gyanítom nincs ilyen a papíron).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!