Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen szoptatok először? Élveztétek? Engedtétek a szátokba elmenni a partneretek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 16:57
2/13 anonim válasza:
14 évesen és azóta is imádok... Hangulat függő hogy engedem e h a számba élvezzen...
21/L
3/13 anonim válasza:
17évesen,imádom csinálni:-) de nem engedem soha,hogy a számba élvezzen az illető :-) 22/L
4/13 anonim válasza:
16 évesen...nem engedtem a számba, de megkóstoltam :D
Poénnak fogtam fel, nem élveztem különösebben de nem is bántam meg, a pasinak meg volt egy jó napja :D
21/L
5/13 anonim válasza:
15 évesen. első alkalommal nem különösebben élveztem aztán később megkedveltem először nem engedtem, hogy a számba menjen el ma már másképp állok a dooghoz.
20/L
6/13 anonim válasza:
Még nem került rá sor, valszínű nem is fog, de ha mégis, szájba kizárt, hogy engedjem.
24
7/13 anonim válasza:
13, majdnem 14 voltam. élvezni élveztem. És engedtem volna, ha megkér rá, hogy a számba élvezzen de őt az jobban izgatta ha az arcomra élvezhet. :)
8/13 anonim válasza:
16 évesen, 1 évig kb kellett szoknom
21/L
9/13 anonim válasza:
15 évesen, és nálunk alapvető dolog mindig akárkivel legyek :)
10/13 novák vivien válasza:
16 évesen először, és már az első alkalommal a számba élvezett. Picit furcsa volt az íze, de lenyeltem, Azóta megszoktam, sőt szeretem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!