Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tavaly ősszel megismertem egy lányt, és első látásra olyan hatással volt rám, mint eddig soha senki. Csodaszép a mosolya, és az egész lány annyira egyben van, hogy valahányszor meglátom, az jut eszembe, hogy hogy tudott a természet egy nőt ilyen szinten "összerakni".

Emellé társul egy olyan személyiség, amihez foghatót nem láttam még a korosztályában. Nagyon komoly, céltudatos, és romantikus lány.

Mostanság már eljutottam odáig, hogy naponta több tucatszor jut eszembe, sokszor a legkisebb apróságokról is, és arról álmodozom, milyen lenne vele együtt lenni. Milyen lenne csókolózni, a kezét fogni, iszonyatosan vágyom arra, hogy lássam, hogy érezhessem, hogy lássam nevetni, a mosolygó szemeit, hogy boldoggá tegyem. Néha már azon jár az eszem, milyen lenne vele együtt élni. Ha boldog, örülni, a boldogságának, ha szomorú, vigasztalni, és mellette lenni, vigyázni rá, szeretni, imádni őt, testestől-lelkestől.

Mit javasoltok?

2011. márc. 25. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy add a tudtára, hódítsd meg, lépj felé, mert így nem lesz belőle semmi ha csak messziről csodálod! :))

Sok sikert!

2011. márc. 25. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Azt javaslom, hogy minél hamarabb hódítsd meg ezt a leányzót, mert a leveledből egyértelműen kiderül, hogy fülig szerelemes vagy belé :)

A lány pedig tegye össze két hátsó lábát, hogy egy ilyen pasi érdeklődik iránta, mert meg kell h mondjam régen nem olvastam ilyen levelet mint a tiéd. Soha nem hallottam/olvastam még ilyen tisztelettel és rajongással beszélni egy fiút lányról! :)

Sok sikert!! :)

22/L

2011. márc. 25. 16:57
 3/7 anonim válasza:
24%
Ha akarsz tőle valamit akkor menj és cselekedj..mert ha nem csinálsz semmit annál szarabb, hogy húzódik ez az egész és leeht, hogy a végén még te esnél pofára. Szóval szerintem jobb hamarabb letudni és elhívnod valahova:)
2011. márc. 25. 16:58
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

hívd el vhova, mielőtt még más elhappolja előled...és minél hamarabb!

nekem az segít ilyen helyzetekben, mikor bizonytalan vok, h eszembejut az, h ez egy "most v. soha pillanat", és akk ált. belevágok.

sok sikert! :D

2011. márc. 25. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a második válaszolóval, én sem hallottam még ekkora tisztelettel, és szeretettel beszélni egy fiút egy lányról. Főleg nem manapság...

Minél hamarabb add a tudtára, hogy mennyire szereted. Hátha ő is így érez irántad, csak ő sem mer lépni. Ha ilyen érzelmei vannak az embernek, muszáj tenni valamit az ügy érdekében, mert lehet, hogy a másik is ugyanazt érzi, csak ő is bátortalan.

Remélem sikerülni fog! Hajrá! :)

2011. márc. 25. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:
:)
2011. márc. 26. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
:)
2011. ápr. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!