Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szívesen vállalkoznátok olyanra, hogy egyszerre ketten szopjatok egy pasit?
Te rohadt mákos!!! 23:55-nek.
Én hogy vegyem rá erre a barátnőmet? :()
Am. tényleg a kérdezőnek van igaza! Én is utálom, amikor felteszek egy kérdést, és ilyen állatok által fialt egyedek provokatív baromságokat írnak. (Amik nem is viccesek.) Egy kérdés soha nem lehet baromság, mert az ember nem állít, hanem kérdez!!!!
Már fantáziálgattunk erről a párommal, és gondolati szinten nem lenne rossz dolog, de éles helyzetben szerintem nem menne olyan simán, mint ahogy elképzeljük. Én teljesen odáig vagyok srácomért, és nem tekintem a tulajdonomnak, hiszen emberből van, nem egy tárgy. Nekem hihetetlenül jó vele a szex, és nem lennék különösebben irigy arra, hogyha más lányoknak is tudna ilyen örömet okozni, mint nekem. A kérdést már többször átbeszéltük vele is, és arra jutottunk, hogy a testi öröm szintjén biztosan jó lenne, de érzelmileg - a fenti tényállást fenntartva - bármelyikünket, akár a másik lányt is megviselheti váratlanul, így letettünk a "projekt" megvalósításáról.
30/L
Nem értem az "emberek" miért ilyenek....
valaki feltett egy kérdést szexualitás témában és sokan ostobaságot válaszolnak......
én benne lennék egy kalandnak jó :-)
"Tán én nem tehetek ajánlatot a kérdésedre? Ez tilos? Szóval nem szop-hat-lak le egy másik lánnyal egyszerre? brühühü. Akkor álmodozz tovább lúzer."
Szerintem inkább az a lúzer aki ajánlkozik( már többedszerre) és mindig elutasítják...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!