Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti h szeretitek? Ujjal vagy nyelvvel izgatják a csiklót?
Figyelt kérdés
És miért? =)2011. márc. 25. 16:10
1/5 anonim válasza:
Minden ember más. Ezáltal minden nő más. Vagyis, minden nő másként szereti. Valaki így szereti, valaki úgy, és valaki meg mindkettőt egyszerre.
Amúgy meg, ez egy szintén lerágott csont kérdés.
2/5 anonim válasza:
én egyszerre szeretem a kettöt.mondjuk a nyalás magában is jó viszont az ujjazás az szar nekem például csak akkor jó ha ujjaznak mikor nyalnak mert a nyalás elterel az ujjazástol
3/5 anonim válasza:
én spec. külön külön szeretem. Imádom ha nyalással kezdenek. De azt is szeretem ha jól megujjaznak. :)
4/5 anonim válasza:
Mind a kettő jó,de a nyelvel való izgatás a legjobb,hogy miért?! Ettől indulok be a legjobban :-)
5/5 anonim válasza:
nyelvvel olyan.....puha. az az igazi ha mindkettő :)holígy holúgy felváltva viszont nem minden lány szereti ha ujjazzák. ha nem nedves akkormég rossz is lehet:) simogasd, izgasd a kezeddel a csiklóját stb olykor a nyelveddel is...valahogy így ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!