Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti h szeretitek? Ujjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti h szeretitek? Ujjal vagy nyelvvel izgatják a csiklót?

Figyelt kérdés
És miért? =)
2011. márc. 25. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Minden ember más. Ezáltal minden nő más. Vagyis, minden nő másként szereti. Valaki így szereti, valaki úgy, és valaki meg mindkettőt egyszerre.

Amúgy meg, ez egy szintén lerágott csont kérdés.

2011. márc. 25. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
én egyszerre szeretem a kettöt.mondjuk a nyalás magában is jó viszont az ujjazás az szar nekem például csak akkor jó ha ujjaznak mikor nyalnak mert a nyalás elterel az ujjazástol
2011. márc. 25. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
én spec. külön külön szeretem. Imádom ha nyalással kezdenek. De azt is szeretem ha jól megujjaznak. :)
2011. márc. 25. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind a kettő jó,de a nyelvel való izgatás a legjobb,hogy miért?! Ettől indulok be a legjobban :-)
2011. márc. 25. 17:05
 5/5 anonim válasza:
nyelvvel olyan.....puha. az az igazi ha mindkettő :)holígy holúgy felváltva viszont nem minden lány szereti ha ujjazzák. ha nem nedves akkormég rossz is lehet:) simogasd, izgasd a kezeddel a csiklóját stb olykor a nyelveddel is...valahogy így ;)
2011. márc. 25. 17:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!