Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Putyin bácsi kérdése:
Hogyan lehet masztrubácio nélkül szexuális érzést kelteni?
Figyelt kérdés
mert mikor felülést csinálok hason akkor valami olyasmit érzek2011. márc. 25. 15:41
3/11 anonim válasza:
Kicsi gyerekként (8 év körül) jöttem rá és akkor még nem is tudtam h ez micsoda.
A lényeg h valamin például a kanapé háttámláján vagy asztal szegélyén megtámasztod magad a két kezeddel, és beakasztod h a farkadnak pont a csúcsát nyomja a szegély. Most felemeled a lábad, ekkor a teljes sőlyodat a megfeszített kezeden tartod, és a farkad is még erősebben nekifeszül az asztal/kanapé stb szegélyének. Ha így maradsz egy ideig akkor kb spontán elélvezel egy érintés nélkül mert úgy nyomja a szegély a csúcsát, hogy az erősen ingerli.
4/11 anonim válasza:
Itt egy paint rajz, hogy hogy gondolom:D Pirossal jelöltem h hol kell "dacsípni" a farkad végét a tsted és az asztal stb közé.
6/11 A kérdező kommentje:
igen tudok hason felülni
2011. márc. 25. 15:58
7/11 A kérdező kommentje:
miért te nem tudsz?
2011. márc. 25. 15:59
8/11 anonim válasza:
dugj álmodba akkor arra ébredsz fel hogy nedves a gatyó
9/11 anonim válasza:
Tedd az asztal szélére és egy húskloffolóval kezdd el ütögetni!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!