Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már dolgotok körülmetélt pasival? A jelenlegi pasitoknak körülmetélt vagy nem? Kort is irjatok
Nem volt még dolgom körülmetélt pasival.Jelenlegi sem körülmetélt:)
24/L
Nekem volt már.
Ő volt az első, egy zsidó srác. Elég fiatal voltam még, és azt hittem az a normális, később, amikor összejöttem mással, akkor lepődtem meg csak igazán. :DD
Semmivel nem lett egészségesebb, semmivel nem jobb és undorító... én körülmetélt vagyok, tudom, miről beszélek... kiszáradt, foltos érdes makk lett az eredmény az évek alatt, a vágás is undorító, cikkcakkos, lyukak is maradtak benne stb
Nagyon gáz, NAGYON
Most több, mint kétmilliót kell gyűjtenem, hogy megcsinálják nekem a visszaalakítást :(
Valóban tovább lehet bírni. Pl az orált akármeddig bírom, soha nem megyek el. Jaj de jó.
A makk ki van száradva, kérges, foltos, néha hámlik. Jaj de jó.
Egész gyerekkoromban szégyelltem, mert beszóltak miatta, ahogy kell, ilyenek a gyerekek. Legundorítóbb eljárás, amit valaha kitaláltak...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!