Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már dolgotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már dolgotok körülmetélt pasival? A jelenlegi pasitoknak körülmetélt vagy nem? Kort is irjatok

Figyelt kérdés
Én még nem voltam körülmetélt pasival 18 l
2011. márc. 25. 13:09
1 2
 1/11 Timi: ) ***** válasza:
83%

Nem volt még dolgom körülmetélt pasival.Jelenlegi sem körülmetélt:)

24/L

2011. márc. 25. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
Nem volt, nem is vágyom rá.
2011. márc. 25. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Nekem volt!Tovább bírja:D

19/L

2011. márc. 25. 13:54
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Nekem volt már.

Ő volt az első, egy zsidó srác. Elég fiatal voltam még, és azt hittem az a normális, később, amikor összejöttem mással, akkor lepődtem meg csak igazán. :DD

2011. márc. 25. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Metélt nem metélt nem számit csak jól essen.
2011. márc. 25. 14:20
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen. Egészségesebb, könnyebb tisztán tartani, szebb, tovább bírja! Nem csak a zsidók vannak körülmetélve, hanem nagyon sok srác is, akik fiatalon fitymaszűkületben szenvedtek. Egyébként a nem metéltekkel sincs semmi baj, ha rendesen tisztálkodnak, szeretik és tisztelik a párjukat. Nem ez számít fiúk! 43/N
2011. márc. 25. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Én nem vagyok benne biztos, mert sötét volt, egyszer volt és részeg voltam, de török srác volt, és talán körül volt metélve. De miért is fontos ez neked?
2011. márc. 25. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
9%

Semmivel nem lett egészségesebb, semmivel nem jobb és undorító... én körülmetélt vagyok, tudom, miről beszélek... kiszáradt, foltos érdes makk lett az eredmény az évek alatt, a vágás is undorító, cikkcakkos, lyukak is maradtak benne stb

Nagyon gáz, NAGYON

Most több, mint kétmilliót kell gyűjtenem, hogy megcsinálják nekem a visszaalakítást :(

2011. márc. 27. 00:27
 9/11 anonim ***** válasza:
28%

Valóban tovább lehet bírni. Pl az orált akármeddig bírom, soha nem megyek el. Jaj de jó.

A makk ki van száradva, kérges, foltos, néha hámlik. Jaj de jó.

Egész gyerekkoromban szégyelltem, mert beszóltak miatta, ahogy kell, ilyenek a gyerekek. Legundorítóbb eljárás, amit valaha kitaláltak...

2011. szept. 30. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát öcsém, menj el bőrgyógyászhoz, mert valami más bajod van, nem a körülmetéltség!
2011. szept. 30. 23:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!