Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anális szex után másnap volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex után másnap volt egy kis hasmenésem, ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

nekem teljesen...

nagywczni heti 2-3x szoktam,az anál ugye tágit valamennyit,utána másnap mindig "folyékonyabb"

2011. márc. 25. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

gyakori ilyenkor az irritáció és gyulladás a vastagbélben. és ez okozhat olyat, hogy nem megfelelően működik. Ezért van hasmenésed. (t.i. a vastagbélben kéne a víznek visszaszívódni a székletből).

És ugyanemiatt a gyulladás és irritáció miatt nő meg jelentősen a gyakori análozók számára a vastagbélrák veszélye. aztán majd ne sírj, ha pár év múlva kivezetik a végbeledet a hasfaladra és szatyorkába fogsz üríteni.

2011. márc. 25. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
ne foglalkozz a második válaszolóval
2011. márc. 25. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

ez jó :) ne foglalkozz velem, mert igazat mondok :) ha valami nem tetszik, akkor dugd homokba a fejed, nehogy gondolkodj és belásd, hogy aki számodra kellemetlen hírrel szolgált, az igazat mondott :)

3. válaszoló: olvass és járj utána! orvosi lapok cikkeznek erről...

2011. márc. 25. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

ha tegnap babot ettem és ma fáj a fejem szerintetek lehet köze egymáshoz?

50-50% hogy amiatt van lehet csak nem volt friss a lángos amit meló után megettél

2011. márc. 25. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
61%

szerintem teljesen normális

én is igy vagyok vele

2011. márc. 25. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:

linkelj már ilyen orvosi cikket:)

hacsak nem koszosan vagy kólásüveg átmérőjű akármivel zajlik az anális szex,vagy napi 2 órát,hanem normálisan,akkor nem lehet baj belőle

2011. márc. 25. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha beleélvezett a popsidba mindenképpen, mert az ugye egy kis beöntésnek minősül.
2011. márc. 25. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a hasznos válaszokat!

Másodiknak:

Életemben először volt ilyen, 7 év házasság és normál szex után. Szerintem ezt már kiérdemelte a férjem, de azért kösz az aggódást.

2011. márc. 25. 19:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!