Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után másnap volt egy kis hasmenésem, ez mennyire normális?
nekem teljesen...
nagywczni heti 2-3x szoktam,az anál ugye tágit valamennyit,utána másnap mindig "folyékonyabb"
gyakori ilyenkor az irritáció és gyulladás a vastagbélben. és ez okozhat olyat, hogy nem megfelelően működik. Ezért van hasmenésed. (t.i. a vastagbélben kéne a víznek visszaszívódni a székletből).
És ugyanemiatt a gyulladás és irritáció miatt nő meg jelentősen a gyakori análozók számára a vastagbélrák veszélye. aztán majd ne sírj, ha pár év múlva kivezetik a végbeledet a hasfaladra és szatyorkába fogsz üríteni.
ez jó :) ne foglalkozz velem, mert igazat mondok :) ha valami nem tetszik, akkor dugd homokba a fejed, nehogy gondolkodj és belásd, hogy aki számodra kellemetlen hírrel szolgált, az igazat mondott :)
3. válaszoló: olvass és járj utána! orvosi lapok cikkeznek erről...
ha tegnap babot ettem és ma fáj a fejem szerintetek lehet köze egymáshoz?
50-50% hogy amiatt van lehet csak nem volt friss a lángos amit meló után megettél
szerintem teljesen normális
én is igy vagyok vele
linkelj már ilyen orvosi cikket:)
hacsak nem koszosan vagy kólásüveg átmérőjű akármivel zajlik az anális szex,vagy napi 2 órát,hanem normálisan,akkor nem lehet baj belőle
Köszi a hasznos válaszokat!
Másodiknak:
Életemben először volt ilyen, 7 év házasság és normál szex után. Szerintem ezt már kiérdemelte a férjem, de azért kösz az aggódást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!