Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az, hogy szex után eléggé fáj ott "lenn", olyan égető érzés? És elég soká múlik el.
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 07:58
1/11 Joco901019 válasza:
Ha nem írod le, hogy fiú vagy lány kérdezi akkor hogy segítsünk. Hosszú szex után elképzelhető hosszú alatt úgy 50-60 percet értek.
2/11 A kérdező kommentje:
Lány :) Nem hiszem, hogy ez az oka, mivel csak néha jön elő.Van, hogy 2 órát szeretkezünk és akkor nem, és van mikor 10 perc után pedig előjön ez a probléma. De azért köszönöm a válaszod:)
2011. márc. 25. 08:12
3/11 anonim válasza:
Szedj olyan normaflor tabletát mert biztos nem jó a hüvelyflórád vagy nem vagy elég nedves akkor használjatok síkosítót vagy nem tudom nem vagyok lány szerintem inkább a nőgyógyásznál érdeklődj.
4/11 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy összeszedtél egy csinos gombás fertőzést.
A nőgyógyász hamar megoldja, de házi módszerekkel nem érdemes kísérletezni, ahogy házi- és netes diagnózisokkal sem sokra mész.
5/11 anonim válasza:
Lehet hogy van valami betegséged. Menj el nőgyógyászhoz. Vagy lehet hogy nem vagy elég nedves, mikor behatol, és kidörzsöl.
6/11 anonim válasza:
Nem biztos, hogy gomba sőt...valószínűleg a flóráddal van gond ott lent. Canesten kombi is jó rá, és intim zuhany, de nem mindennap!
7/11 anonim válasza:
Ferzőzés,vagy nemi betegség is lehet.Mutasd meg egy orvosnak.
8/11 anonim válasza:
Szerintem meg szimplán az hogy nem vagy elég nedves az elejétől a végéig.
9/11 anonim válasza:
Valami fertőzésed van.Nekem is szokott néha lenni,Ilyenkor sok natúr joghurtot eszem és5 napig natur joghurtos tampont teszek föl pár órára.Ez rendbeteszi a hüvelyflórádat mert tuti, hogy felborult az egyensúly.
10/11 anonim válasza:
Ha megszorul a dugattyú az azért van mert rossz a kenése
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!