Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van otthon művaginája vagy egyéb önkielégítésre való eszköz? Melyek a legjobbak?
Ujjaim vannak. A legjobbak!
26/L
Nem értek teljesen egyet az előttem szólókkal. A guminő, meg ilyesmi hülyeség. A játékszerek jók, kellemesek lehetnek. Hány fiú ne próbált volna valamit ráhúzni a Kishaverra hokizáskor. A Fleshlight nevű játékszert nagyon tudom ajánlani - az a világon a férfiak legkedveltebb játéka. úgy van kialakítva, olyan belső recézettséggel, és olyan anygból, hogy teljesen a punci beljesét imitálja. Van vibrálós változata is, nagyon finom tud lenni, persze elegendő síkosítóval.
Léteznek még herevibrációs eszközök. Ha szereted a zacsidat simizni, és a heréiddel játszani, az is kellemes érzést nyújt.
Anális izgatáshoz kifejezetten férfiaknak fejlesztették ki az Aneros és a Nexus névre hallgató prosztata izgatót. Léteznek még másféle vibrólós prosztata masszírozók is, ha van kedved, próbáld ki. A Rosszfiú (Badboy) nevű játék egyszerre izgatja a prosztatát análisan, a gáttályékon, és a heréknek is vibrációt ad. Ha ehhez még egy fleszlightot is ráhúzol a Szerszámodra, akkor a hokizást már csak akkor kívánod, ha nincs kéznél valamelyik játékod, és annyira kanos vagy, hogy ki kell verni a Kishavert.
És a művaginába bele lehet élvezni? Rezeg is, vagy miért jó?
Nem tudom, nincs olyanom azért kérdezem.
Én mondjuk inkább babaolajjal masszírozom a farkam és úgy masztizok. XD
"Kinek van otthon művaginája"
Mű?! Nekem van igazi. Sokkal jobb. Oda van nőve, így nem veszítem el!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!