Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi orális kielégítése közben szükséges 1x-2x szünetet tartani a stimulálás megszokása miatt?
Jéssszusss... bekameráznám a helyet... persze... hogyne...
Nem ismersz? Ha nem írsz nekem nem is fogsz megismerni...
Ha nem vagyok szimpi, akkor egy jót msn-eztünk, beszélgettünk.
Szóval hajrá... aki mer az nyer.
és melyik részét nem gondoltad komolyan? az én fenekem is érzékeny, írhatnál ;))
hány éves vagy?
F/25
hát én úgy látom, hogy nem is a "hozzászokás" a lényeg, vagyis én nem szoktam, én inkább azt szeretem, hogyha a lány "érzi", hogy mikor kell abbahagyni, mgé a csúcs előtt, amikor kis pihi, 5-10 sec, majd folytatás, így elnyújtva az egészet, szóval szerintem inkább ezért fontos a jól időzített szünet :))
természetesen ahogy más is írta a "technika" változtatása néha szintén bejövős :)
amúgy szerintem a kommunikáció a legfontosabb, nem szégyen szex közben is akár "megbeszélni" hogy kinek mikor, hogy jó, sőt... ;)
a prosztata ingerléséhez még nem sok szerencsém volt sajnos, pedig izgat a dolog nagyon
remélem elég részletes volt, innentől, hogy rám írsz-e csak rajtad áll :)
25/F
"Ha részletesen megválaszolod a kérdésem , lehet hogy rád írok. :)"
Én válaszoltam és nem írt rám.... ne dőljön be senki...
mondjuk már sejtem mi a probléma... nem hölgy az kérdező hanem férfi...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!