Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi izatja fel a pasikat a legjobban?
Figyelt kérdés
1éve vagyunk együtt a barátommal de én egy kicsit félénk csaj vagyok és igazából nem tudom hogy egy pasit mi indít be.Kérlek segitsetek.2011. márc. 24. 22:26
11/17 anonim 

válasza:

fül, nyak, has nyalogatás,harapdálás, hát karmolás..de egyén függöek szerintem probáld ki
12/17 anonim 

válasza:

Combfix, vagy ha pucéran pucsítok előtte. Tényleg, bármit félbehagy ilyenkor, se kép se hang, csak HAJRÁ! :D20L
13/17 anonim 

válasza:

Ha hatsz a fantáziájára. Olyan ruhát veszel fel, ami takar is meg nem is. Vagy olyan pózban állsz pl. a konyhapultnál, amiből a szexre gondol, ilyenek.
14/17 anonim 

válasza:

úgy gondoltam a rossz kislányt, ami még belefér a kérdezőnek! Azt hittem, hogy evidens, hogy ha látsszon rajta, hogy élvezi csak addig menjen el amíg jó neki!! Ettől még nem fogják skizofrénnek nézni, szerintem a legtöbb pasi ezt imádja!
15/17 alfonz64 válasza:
Nem egyértelmű. Ami kiemeli, vagy ami az. Mell,vagina,száj,arc viselkedj erotikusan. stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!