Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert halvany piros a spermam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert halvany piros a spermam? Akkor vettem eszre, amikor lehuztam az ovszert. Lehet-e attol, hogy elotte tobbek kozott piros paprikat vacsoraztam?

Figyelt kérdés
Nem erzem fajdalmat, csak feltunt.
2011. márc. 24. 21:38
 1/8 Joco901019 ***** válasza:
Na még ilyent nem hallottam általában fehér vagy kicsit sárgás szokott lenni, de halvány piros. Pirospaprikától tuti nem lehet az lehetetlenség. Az óvszer véletlenül nem piros színű volt? Ha igen akkor lehet az óvszer színe fogta be egy kicsit.
2011. márc. 24. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
az ovszer nem piros szinu, hanem sargas, tehat a kozonseges szinu...
2011. márc. 24. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valamitől véreztél egy kicsit. Mástól nem tudom elképzelni, hogy bepirosodna. Paprikától valószínűtlen.
2011. márc. 24. 21:46
 4/8 Joco901019 ***** válasza:
Most jutott eszembe hosszú együttlétnél egyszer nekem is a makkom alatt azt nem mondom hogy vérzett, de erősen véraláfutásos volt akkor lehet ez az oka mást nem tudok elképzelni.
2011. márc. 24. 21:51
 5/8 A kérdező kommentje:
meg annyi jut eszembe, h egyuttlet elott kb egy oraval pisiles utan elhulyeskedtem es a bugyim gumijaval megcsaptam a tokom.
2011. márc. 24. 21:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig azt mondta anya régen, hogy a bugyim!:)) Aranyos. Amúgy ha nem jön elő ismételten legközelebb ez a probléma akkor ne foglalkozz vele... Ha előjön akkor meg tudod mi a megoldás magadtól is...
2011. márc. 24. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg veres volt a spermad. nekem is volt ilyen. elmentem urologushoz, es gyogyteaval rendbejott. de erdemes lenne kivizsgaltatnod
2011. márc. 24. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:

A pörkölt szafttól, ha nagyon zsíros, akkor van hogy a végtermék pirosasbarnás, de a sperma az mindig hasonló színű!

Menj urológushoz, ha esetleg vér került volna bele!

2011. márc. 25. 00:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!