Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha tényleg, igazán beleszerettek egy lányba akkor
nem akartok rögtön lefeküdni vele?
2011. márc. 24. 21:37
2/13 anonim válasza:
Szerintem bárki mondhagyja nem a sex a lényeg , nem azvan az első helyen , mégha tényleg úgyis gondolja akkoris alig várja mikor jön el az ideje...Ez a génekben van :D
2011. márc. 24. 21:37
minnél jobban szeretem annál jobban kívánom
2011. márc. 24. 21:39
Én pont akkor nem...
Ha összejövünk egy buliban, és csak úgy szórakázunk egy kicsit, rendben van. De ha az érzés felhevít, hogy itt tényleg igazi szerelem van kialakulóban, akkor nem. (persze hacsak nem ajánlja fel magát)
2011. márc. 24. 21:41
Átfogalmazom.Nem azonnal :)
2011. márc. 24. 21:41
2011. márc. 24. 21:44
Próbálkozni tuti, hogy próbálkoznék, viszont nem venném zokon azt, ha várnom kell...
2011. márc. 24. 21:57
Farkunk van, tehát a válasz: DE.
Én biztos nem utasítanám vissza, ha a frissen "szerzett" barátnőm iszonyatosan felizgatna, és aztán... hát szóval. Most mitmonnyak magának? Átvenné egy picit a vezetést.
Persze magamtól eszembe nem jutna csak úgy leteperni, de ha már annyira könyörög, meg kell neki adni, ami jár...
Finoman jelezném, hogy az ilyen heves kedvű nőket nem árt átereszteni egy alapos felülvizsgálaton, de van aki ilyen, és nem azért, mert nádszál természetű. (A nádszál mindig arra hajlik, amerre a szél éppen viszi. Minden szélnek elfordul...)
2011. márc. 24. 22:13
Ha valakit szeretsz jobb ha nem az első este fekszik le veled...akkor a 10.en már lehet más mellé fekszik be.Ilyen szempontból én 1x voltam és azóta is vagyok szerelmes, akkor örültem hogy sokára jött össze és nem is azzal foglalkoztam h mikor szexelünk már sok más is van amit 1 lánnyal akit szeretsz élvezel.Ha valakit nem szeretsz meg csak 1et lehet vele élvezni...szerintem.
2011. márc. 24. 23:19
Az én párom,azt mondta,ő képtelen lefeküdni úgy egy nővel,hogy nem szerelmes. Nagyon sokáig nem történt semmi, meg is ijedtem,hogy itt komoly gondok vannak. Aztán kb 2 hóbnap után elhangzott a bávös szeretlek,és azóta tökéletesen működik minden,még soha,senkivel nem volt ilyen jó :)
2011. márc. 24. 23:54