Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Speed-L kérdése:
Szerintetek ez most mi? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jóba vagyok,már megkérdeztem hogy járna-e velem de azt mondta hogy nem akar barátot...de!
...minden megbeszél velme,de télleg mindent és mindig ír olyanokat is hogy pl....most ez van rajta és kilácik xy...meg ő is mondja nekme hogy szeret....de most akkor mi van...akar járni velem vagy nem???:...pls..16/F
2011. márc. 24. 21:21
1/5 anonim válasza:
Tavasz van és virágzanak:) Dugni akar és ennyi! Nem komoly kapcsolat kell neki, hanem egy....Na világos?
2/5 anonim válasza:
Kíván téged, ez egyértelmű. Csak nem az a típus aki karöltve sétál végig a városon, hogy mindenki lássa, hogy pasija van, vagy, hogy ötpercenként mondja, h szeretlek. :) próbálj közeledni hozza, de ne ijeszd el azzal, hogy te most nagy hosszú kapcsit akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
az elsőn behaltam...XD...de akkor azt mondjátok hogy van esélyem és csak folytassam tovább?...remélem igazatok van :D
2011. márc. 24. 21:27
4/5 anonim válasza:
Én is behalok rajtadXD Rosszabb esetben hezitál a gondolttal, ezt orvosolni tudod is, ha ügyes vagy. Ha meg benne van akkor nagyon is van esélyed.
5/5 anonim válasza:
jóba helyett jóban
télleg helyett tényleg
kilácik helyett kilátszik
Több helyütt elgépelted a szavakat, és kihagytál szóközöket.
Ez egy a nyelvtanhoz valamit is konyító csajnak nagyon nem szimpatikus!
A kiscsaj pedig félti a punciját tőled, de látens szexualitás jellemzi, szóval izgatja és érdekli, de még nem áll készen rá, hogy igazából belevesse magát. Most vagy megrontod, vagy szépen kivárod, míg jobban megérik rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!