Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szex menstruáció alatt? Hogyan lehet megoldani?
"Bajod nem lehet belőle"
Biztos vagy te ebben?
Egy nőgyógyász írása:
"Megengedett-e a menzesz alatti szexuális élet?
Nem megengedett. A menzesz alatt a szülőcsatornák nyitottak, ezért a nemi életnek még gumival is az a komoly veszélye van, hogy a hüvelyben levő kórokozók a méhűrbe, szerencsétlen esetben a petevezetőkön át a hasűrbe "pumpálódnak", mely nagyon komoly, akár életveszélyes gyulladások kialakulásához vezethet. Ez alapját képezheti a későbbi méhenkívüli terhességeknek is. Nagyon sok nő fenyegető réme a meddőség akár egyetlen ilyen szerencsétlen "akció" következménye is lehet. "
Hát nem tudom, hogy ez a nőgyógyászos írás mennyire igaz, de nagyon sok embert hallottam aki szexel menses alatt, én is csináltam sokszor, és soha semmi bajom nem lett tőle.
Hogy lehet megoldani?
Ugyan úgy, mint mikor nincs menstruáció. Esetleg az orált ki lehet ilyenkor hagyni, és szex után érdemes elmenni fürödni, és egyből bedugni egy tampont, mert különben az ondóval együtt kifolyik a vér is, és aztán lehet ágyneműt mosni...
21L
Ugyanúgy vagyok,mint az utolsó. Ha nem a legerősebb napokon szeretkezünk,akkor arra az időre elmúlik valahogy. Én sokkal jobban kívánom a párom,mikor menstruálok,és azt mondja,ő is jobban élvezi,mert szűkebb,forróbb ( bocsi a szókimondóságért :$ )
Jópár éve szeretkezünk menses alatt,és semmi baja egyikünknek sem. van egy egészséges fiunk is,úgyhogy szerintem nem lehet baj.
Egsyébként ugyanúgy oldjuk meg,mint mikor nem menstruálok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!