Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog még keresni? A lánynak kell várnia minden esetben?
Röviden annyi a történet, hogy szombat este összefutottam egy pasival (látásból ismerem, sok közös ismerősünk van), akivel smároltam. Előtte fűzte az agyam, hogy milyen gyönyörű vagyok, elvesz feleségül stb és hogy randizzunk. De amikor már sok volt a tipi-tapi, leráztam magamról és ott hagytam.
Tegnap éjjel,ő is, én is más helyen buliztunk, de pont összefutottunk, beszélgettünk picit kint, aztán választás elé állított, hogy megy a vonata, ha hagyom hogy elmenjen akkor érti, hogy nem akarok találkozni vele.
Szóval felhívtam aludni..
Csak petting volt, nem hagytam, hogy tovább folytatódjon a dolog, bár majdnem megtörtént, kicsit rámenős is volt, emiatt feszült is voltam.
Mielőtt elaludtunk mondta h jól érezte magát velem, meg előtte is hogy szeretne megismerni, felvetette, hogy reggel egy vonattal menjünk haza (arra lakik amerre én).
Reggel mondtam neki, hogy ideje mennie, de úgy ment el hogy a telefonszámomat se kérte el.. és nem beszéltünk semmit kb.
Facebookon be se jelölt...pedig szerintem megtalálna.
Most várjak, hogy bejelöljön? vagy pár nap múlva irjak rá, hogy ennyi volt? vagy mit csináljak?
általában én szoktam tanácsokat osztogatni, de most a saját helyzetemet nem látom át.
Találkoznék még vele.. bár annyira nem az esetem, de ki tudja :)
Egyébként őróla nem hallottunk olyat, hogy nagy kujon lenne..
22/L
Amúgy csodálkozol, hogy nem keres, amikor ilyenek mondatál neki, hoyg ideje mennie...:D Meg ő felajánlotta, hoyg menjetek egy vonattal, de gnodolom azt is visszautasítottad..:P
Mit vársz, hoyg majd örökre fut utánad?:D
hát nem akartam, hogy bárkivel összefusson a folyosón, kollégium... de ezt mondtam neki még előtte, hogy időben mennie kell..
hát igen, a vonatosat visszautasítottam.. fura lett volna, de lehet h ezt most megbántam :S
Én abszolút az a fajta vagyok, aki azt mondja, hogy egy lány semmiképp se fusson a fiú után, de szerintem ez most más eset, annyiszor visszautasítottad, hogy most neked kellene lépned egy picit.
19/L (második válaszoló)
A pasik nem szoktak telefonszámot elkérni csak azért, hogy rögtön a randi után hívhassanak. Ha beléd lenne zúgva, akkor keresne, szerintem csak szexelni akart és nem gondolnám, hogy fog még keresni. Egyébként nem kell mindig várnia a lányoknak, viszont az "Ennyi volt?" mondatot kikérném magamnak a nevében is... Ő próbálkozott ugyanis, te utasítottad el. :)
20 F
Szerintem ne várd, de ne is keresd. Ha egy pasinak igazán tetszel lépni fog, ha kirúgod az ajtón az ablakon fog bemászni. Amúgy meg milyen szöveg az, hogy ha engeded hogy hazamenjen, akkor érti, hogy nem érdekled és emiatt nálad alszik? Meg hogy feleségül vesz?! Biztos vagy te ebben, hogy ő a megfelelő? Mondjuk ez a te dolgod.
Most nagyon okos leszek énis, és tanácsokat osztok, de az elmúlt 3-4 hónapban pont ezekkel a problémákkal szembesültem én is. Szóval ha megismerkedsz egy sráccal és ennél még lesznek ezerszer vonzóbb esetek is, akkor is az elején próbáld meg úgy kezelni, hogy egy jót buliztatok, ha lesz valami jó, ha nem nem, de ne gondolkodj rajta, ne képzeld el, hogy ilyen lenne vele randizni, járni, mert az ilyenekből lesznek a nagy csalódások. Jól érezted magad és kész. Hidd el, hogy TÉNYLEG megtalálja a módját, ha érdekled. De még így is gyanús, hogy csak a bugyidat akarta lehúzni és semmi komolyat nem akar, mert milyen már az, hogy bezsarolja magát az ágyadba... De te ne írj rá.
És nézd meg a nem kellesz eléggé című filmet :)
Szerintem itt maga a kontextus olyan, hogy nem kell rajta meglepődni, ha soha többet nem keres, függetlenül attól, hogy milyen jeleket adtál, mit mondtál neki.
Látásból ismert sráccal nekiálltál smárolgatni, majd felhívtad magadhoz aludni, és pettingeltél vele. Ha jól esett, az tök jó, egészségedre. De én ezek után nem számítanék rá komolyan, hogy még igazán keresni fog. Lehet, hogy csak élvezkedni akart egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!