Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orgazmus, na de milyen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus, na de milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20/L vagyok.

A helyzet az,hogy a párom (Szerencsére) rettentően ki tud készíteni csiklózással és állatira élvezek,mindig úgy érzem,mintha pisilnem kellene,de tényleg,aztán meg rengeteg nedv távozik belőlem...Akárhányszor hozzá nyúl a csiklómhoz,kész végem és folyamatosan élvezek,szó szerint folyamatosan.Ha bennem van hátulról,akkor is folyamatosan élvezek,szünet nélkül.Mik a vélemények,tapasztalatok?

Csak normális válaszokat kérek,köszike:D

2011. márc. 24. 20:34
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem folyton remegek,mint a nyárfa levél :D
2011. márc. 24. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
2011. márc. 24. 20:36
 3/14 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés örülünk neki , hogy egy fiú saját magáról képes volt ilyen önbizalom növelő szöveget írni. De nehogy az legyen nagyon király a faszid XD (átlátszó)
2011. márc. 24. 20:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok,te,nem a párom írt...Én arra vagyok kíváncsi,hogy ez mégis milyen orgazmus,pl.: mega vagy milyen....
2011. márc. 24. 20:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Biztos hyperorgazmusod volt.
2011. márc. 24. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Normális,milyen lenne? Én is tudok ilyet, érzékenyebb a csiklód,ennyi. Örülj neki,nem tudom mit kell ezen agyalni.
2011. márc. 24. 20:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Szia! En is igy elvezek.Nagyon jo,es ritka akinek ilyen orgazmusa van.A ferfiak szeretik,mert igy tudjak ,hogy nem megjatszott orgazmusod volt.A parod önbizalmat tuti növeli
2011. márc. 24. 20:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Fhú bárcsak ilyen csajom lenne! Álomnő!
2011. márc. 24. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:

Ennek a kérdésnek mi értelme?

Ez csak ilyen "k*rvajó nekem, irigykedjetek!!!!!"....

2011. márc. 24. 20:52
 10/14 Joco901019 ***** válasza:
Én sem tudom mit kell ezen agyalni örülj neki más nő csak álmodik az ilyen folytonos orgazmusról neked ez megadatott. Aki azt írta, hogy álom nő aki ennyire el tud élvezni annak igaza van hiszen kevés csaj tudja ezt elérni. Ja és hogy milyen lehet csikló vagy hüvelyi ezt neked kell érezned vagy mindkettő.
2011. márc. 24. 20:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!