Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam úgy, hogy neki is jó legyen?
Fontos, hogy szárazon ne rántsd hátra a cuccost mert az fájhat. Ha szájjal és kézzel csinálod az a legjobb, akkor megfelelően csúszik. Ne ess neki minde szopós borjú az anyjának, hanem először csak játssz vele kicsit, utána lehet gyorsítani.
Az ondó mindenkinél más, hányni nem fogsz, de annyira nem fonom. Attól is függ miket eszik. Lehet sós, savanykás, édes. De lehet kesernyés is, olyat még én nem tapasztaltam csak hallottam.
Ha jól csináljátok, már attól elélvez, ahogy kielégülsz...
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Ja, amúgy ha még nem nyúltál fiúhoz, ne a szop@ssal kezd. Játssz el kicsit a farkával még a gatyában. Meg akkor lesz a legjobb, ha nem valami cél lesz, amit el szeretnél érni (pl. hogy kielégítsd) hanem, ha elengeded magad, és te is élvezed a dolgot. Legyél ott, élvezd, amit csináltok, és ne azon agyalj, hogy hogy lehetne még jobban....
Amúgy amióta fenn vagyok ez volt a legjobb kérdés számomra.
grat!
Amikor én először csináltam neki, mármint szájjal plusz kézzel is, akkor mondogatta inkább így, úgy ügyes, stb.
Aztán a nyögdécselésből, a sóhajokból hamar rájössz mi az amitől totál beindul. Az ondót meg én sose várom meg hogy a számba jöjjön, nekem valahogy az már gusztustalan, de ki hogy gondolja, mikor érzem hogy nem bírja tovább, vagy rásegítek kézzel hogy "végezzen" vagy ráülök vagy ő hajol fölém és átmegyünk aktusba, hogy bennem élvezzen el. De kérdeztem, azt mondta nem tudna a számba, mert tisztel és úgy nem bírná megtenni hogy oda... jó hogy így gondolja, mert én is így gondolom. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!