Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fogadtam a pasimmal, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadtam a pasimmal, hogy kibírja-e egy hétig elélvezés nélkül. Van valami módszer ellenőrizni, h betartja-e?

Figyelt kérdés

Persze annak a biztos tudatában fogadtam vele, hogy csalni fog. De a tét elég nagy, úgyhogy szeretném valahogy rajtakapni. Egyáltalán kibír-e egy hetet egy férfi elélvezés nélkül? Naponta szexelünk (amikor csak tehetjük, néha naponta többször is), és még így is önkielégít néha. De most az a szabály, hogy szex közben se élvezhet el.

19/L

2011. márc. 24. 18:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
a barátod veszíteni fog.én 1 hétig nem birnám.hozd olyan helyzetbe szex közben hogy tuti élvezzen el. akkor már rajtakaptad :)
2011. márc. 24. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha egy hét után a spermája mennyisége több a szokásosnál, akkor betartja. Legalábbis, ha egy férfi huzamosabb ideig nem ürít, akkor kevesebb lesz a sperma.

Amúgy meg miért ne bírná ki egy pasi egy hétig? egy hét azért nem a világ...

2011. márc. 24. 19:00
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Nincsen. Mellesleg, elég szamár volt, hogy ilyenben fogadott, mert az éjszakai magömlést úgysem tudja befolyásolni. Továbbá: egy idő után igen kellemetlen, sőt fájdalmas következményekkel is járhat, ha szex közben nem élvez el. És legfőképpen: nőjetek már fel végre gyerekek.
2011. márc. 24. 19:03
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Mikor antidepit szedtem 3 hónapig se önkielégítés se éjszakai magömlés. Na erre varrjatok gombot.
2011. márc. 24. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Te nagyon szemét vagy. Hogy lehet egy férfit ilyenre kényszeríteni? Miért kell szivatni szegényt?
2011. márc. 24. 19:14
 6/18 anonim ***** válasza:
Jajmár nem 1 évet írt, könyörgöm...
2011. márc. 24. 19:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó :) ilyet én is csináltam a barátommal és rajtakaptam :) én persze rögtön megállapodtam vele, mert hát elég könnyű csalni... szóval megvártuk amíg pár napig együtt vagyunk itthon, és megegyztünk, hogy wc csak nyitott ajtó mellett (persze, nem úgy hogy ott állok és nézek, de elvileg bármikor rányithatok), zuhanyzás csak együtt :). aztán első éjszaka kiosont, de még nem csinált semmit, úgyhogy onnantól kezdve odabilincseltem a kezét az ágyhoz. Igazából innentől kezdve már nem sok esélye volt csalni de mégis megtette egyik nap a konyhában, annak ellenére, hogy a WC-ben sose nyitottam rá addig (de folyton bekpogtam hogy azt higgye leselkedek :)). De elkaptam, úgyh én nyertem :)
2011. márc. 24. 19:22
 8/18 anonim ***** válasza:
Adjál rá egy erényövet: [link]
2011. márc. 24. 19:24
 9/18 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: nem vagy semmi :) hm lehet h én is ezt fogom csinálni... odabilincselés az ágyhoz éjszakára, hmmm. :)

utolsó: ilyet lehet kapni? azért ennyire gonosz már nem vagyok :) meg hát így tuti ő nyerné meg a fogadást ugye...

2011. márc. 24. 19:27
 10/18 anonim ***** válasza:

Erényöv férfiaknak? Durva.

Hát legközelebb legyen az a tét, hogy 1 hónapot kell kibírnia ebben, hogyha csal. Nem hiszem hogy kockáztatna :)

2011. márc. 24. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!