Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kit választanátok?
Figyelt kérdés
ha elmentek kin akad meg a szemetek? a ribis lotyós táncolós csajokon, vagy inkább a szolidabb de szép lányokon?2011. márc. 24. 18:25
1/11 anonim válasza:
a ribis lotyós táncolós csajokon
21F
2/11 anonim válasza:
szoldi szép, mert az titokzatosabb, van még mit felfedezni, nincs minden rögtön a kirakatban.
3/11 A kérdező kommentje:
legalább vannak még ilyen fiúk:)
2011. márc. 24. 18:29
5/11 anonim válasza:
első körbe a ribis táncolós csajokon mert a seggüket fogják a képembe rázni második körbe a szép csajokon mert azok meg szépek és onnantól nem érdekelnek a ribis csajok, mert a szép szolidabb csajok normálisabbak is.
6/11 anonim válasza:
Általában megnézegetem a bulizós csajokat, majd mikor bátorra ittam magam, akkor megkörnyékezek egy szolidabb csajt.
7/11 anonim válasza:
A szeme először mindenkinek a táncos lányokon akadnak meg akik fent egy kis emelvényen táncolnak ritkább ruházatban.
De egy szolidabb lány is lehet ugyanolyan csinos mint a táncolós csak ő nem a "színpadon táncol" ....
Szóval a csinos táncolóst meglátjuk, de végül a csinos visszahúzódobb lányhoz megyünk oda!
9/11 szamo77d válasza:
Nekem a kis csendes, rendes lányok jöttek be mindig is.
Bennük van valami olyan szeretnivaló! A nagyszájú, agyon-
sminkelt lányok inkább taszítanak.
10/11 anonim válasza:
Amúgy van egy harmadik kategória a dance vorever lányok, akik intelligensek kedvesek, de ettől függetlenül szeretnek a középpontban lenni. Meg vannak azok a szolid csajok, akik csak megjátszák a szolid csjat, szal nem tudom . de inkább a harmadik típus. Éljen az arany középút.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!