Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Kit választanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kit választanátok?

Figyelt kérdés
ha elmentek kin akad meg a szemetek? a ribis lotyós táncolós csajokon, vagy inkább a szolidabb de szép lányokon?
2011. márc. 24. 18:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a ribis lotyós táncolós csajokon

21F

2011. márc. 24. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szoldi szép, mert az titokzatosabb, van még mit felfedezni, nincs minden rögtön a kirakatban.
2011. márc. 24. 18:28
 3/11 A kérdező kommentje:
legalább vannak még ilyen fiúk:)
2011. márc. 24. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:
rohadt ritka...sajna...
2011. márc. 24. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
első körbe a ribis táncolós csajokon mert a seggüket fogják a képembe rázni második körbe a szép csajokon mert azok meg szépek és onnantól nem érdekelnek a ribis csajok, mert a szép szolidabb csajok normálisabbak is.
2011. márc. 24. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Általában megnézegetem a bulizós csajokat, majd mikor bátorra ittam magam, akkor megkörnyékezek egy szolidabb csajt.
2011. márc. 24. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

A szeme először mindenkinek a táncos lányokon akadnak meg akik fent egy kis emelvényen táncolnak ritkább ruházatban.

De egy szolidabb lány is lehet ugyanolyan csinos mint a táncolós csak ő nem a "színpadon táncol" ....

Szóval a csinos táncolóst meglátjuk, de végül a csinos visszahúzódobb lányhoz megyünk oda!

2011. márc. 24. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
szép szolíd
2011. márc. 24. 18:34
 9/11 szamo77d ***** válasza:
100%

Nekem a kis csendes, rendes lányok jöttek be mindig is.

Bennük van valami olyan szeretnivaló! A nagyszájú, agyon-

sminkelt lányok inkább taszítanak.

2011. márc. 24. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy van egy harmadik kategória a dance vorever lányok, akik intelligensek kedvesek, de ettől függetlenül szeretnek a középpontban lenni. Meg vannak azok a szolid csajok, akik csak megjátszák a szolid csjat, szal nem tudom . de inkább a harmadik típus. Éljen az arany középút.
2011. márc. 24. 19:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!