Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez orgazmus vagy nem?
Figyelt kérdés
Szex közbe többször érzem úgy hogy elmegyek de nem vagyok benne biztos hogy ez orgazmus mert mindenhol azt olvasom hogy a hüvelyi orgazmus erősebb mint a csiklói és nekem az sokkal erősebb érzés úgy hogy most már nem tudom hogy orgazmusom van vagy nincs! Végül is nem ez a fontos hanem az hogy jó legyen cska érdekelne hogy mit gondoltok erről! még annyit hogy ez orgazmusos érzést egy fél órás szex alatt akár 3-4szer is érzem! 20L2011. márc. 24. 16:52
1/10 anonim válasza:
szerintem közeledtél felé de nem teljesedett ki.
2/10 anonim válasza:
Fél óra alatt 3-4. Te mákos. :D
3/10 A kérdező kommentje:
De ez egy olyan érzés hogy ki kell löknöm magamat a barátomat! mert oly brrr érzés(nem tom máshogy leírni :D)
2011. márc. 24. 16:56
4/10 anonim válasza:
És masztival milyen? Ott van orgazmusod?
5/10 anonim válasza:
Látod így jár, aki prekoncepciókkal vág neki a szexnek. Ha nem olvasgattál volna hülyeségeket, akkor most simán csak élveznéd.
6/10 anonim válasza:
én személy szerint kikötnélek és szét basználak... aszt lesz ami lesz 18/f
7/10 A kérdező kommentje:
attól függ milyen masztira újjazni nem szoktam magam mert nem szeretek benyúlni ha a csiklómat izgatom ugyan olyan orgazmusom van mintha a barátom csinálni! Élvezem én is csak nem tudom hogy orgazmus vagy nem! szétbaszásra meg annyit hogy meghagyom a guminődnek te kis gyökér gyerek!
2011. márc. 24. 17:07
8/10 anonim válasza:
A G-pontos orgazmus szétáradóbb, a tested minden pontján érzed, kissé tompább, de mélyebb és a hatása is hosszantartóbb. A csikló orgazmus intenzívebb, erőteljesebb, rövidebb.
9/10 anonim válasza:
Ha a masztinál, ujjazásnál is ezt érzed, akkor ez orgazmus.
10/10 anonim válasza:
Van, akinél erősebb a hüvelyi orgazmus, mint a csiklón keresztüli, valakinek pedig fordítva. Sőt, nagyon sok nő csak az egyikre képes. Ez nem baj, ez ilyen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!