Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nincs barátnőm 16 évesen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 15:45
12/18 anonim válasza:
Mert itt kérdezősködsz. Nem hullik a karjaidba. Meg kell dolgozni érte és szerezni 1 et. Főleg ha nem vagy egy nőcsávász.
13/18 A kérdező kommentje:
amúgy nem tom mér írtam ide, de nem ez a téma hajt komojan
2011. márc. 24. 16:42
14/18 A kérdező kommentje:
már mint a szexualitás
2011. márc. 24. 16:43
15/18 anonim válasza:
Én is 16 vagyok, és nekem sem volt mmég barátom. Szerintem ez nem ciki, bár néha elég rossz érzés látni a szerelmes párokat, főleg így tavasszal. Lehet, hogy nem vagy egy macsó, ami szerintem nem is baj. Aki azt mondta, hogy azért nincs barátnőd, mert nem nézel ki jól, annak ne hiddd el amit mond, mert nem a külső számít.!!!!!!Ezt jól jegyezd meg!!!!!!!!
16/18 anonim válasza:
"amúgy nem tom mér írtam ide, de nem ez a téma hajt komojan
már mint a szexualitás"
Azért, mert egy 16 éves gyereknek nem feltétlenül kell még barátnő. És ha nem is írtad volna le hogy 16 vagy, a kommentjeidből akkor is látszik, hogy egy éretlen kölyök vagy.
17/18 anonim válasza:
Az a helyzet hogy inkább örülnöd kellene neki hogy még nincsen ilyen gondod. Nehogy azt hidd hogy olyan rossz szinglinek lenni. Majd ha kifogsz egy hozád nem illő barátnőt akit irányítani nemtudsz akkor majd nyavíkolhatsz hogy jobb volt szinglinek.
18/18 anonim válasza:
Azért, kélek szépen, mert dagadt vagy, igénytelen, rühes, retardált nyomorék. Ha magadra ismersz kérlek jelezd.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!