Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyi ideig bírjátok h ne menjetek el átlagosan?
Utána pihenjetek kicsit, aztán újabb menet.
Egy napon belül a 4-5. menetnél én már el sem tudok menni, csak azért csinálom, mert a barátnőmnek jó :)
Nekem legalább 30 perc kell (plusz az előjáték előtte). Korábban elég volt kevesebb idő. Sok ideje nem úgy élem meg a szexet, hogy csak el akarok élvezni, minden percét élvezni akarom, és nagyon jó, hogy lassan egyre jobban felizgulok. Sajnos a feleségem kevesebb ideig bírja, néha úgy érzem hogy unatkozik a vége fele.
Hátrány ebben, hogy ha fáradtan állunk neki, akkor már alig tudok elélvezni, mert kimerülök... 30F
Mi több, mint 2 éve élünk szexuális életet, én 20 leszek, a barátom 22. Én se tudtam még soha elmenni hüvelyi úton, pedig én is nagyon sokszor érzem, hogy el tudnék menni, ha a barátom tovább bírná, de Ő is csak 15-20 percig bírja, de olyan pózokban, ahol nekem annyira hűdejó, hogy talán elég lenne 10 perc, abban 3-5 percig bírja csak. Pedig nem most jöttünk össze, és tényleg próbálkozik (ezt is sok gyakorlással érte el, önkielégítés közben gyakorolt), de nem bírja tovább. Sajnos nálunk a 2. menet sem jön szóba, mert túl érzékeny lesz a makkja és még órákig nem tudunk újra szeretkezni, akkor meg már nincs kedve se hozzá.
Hogy mit csináltam? Elfogadtam a tényt, hogy talán soha nem lesz hüvelyi orgazmusom, és reménykedek benne, hogy egyszer talán mégis. Nem az orgazmus miatt élvezem a szeretkezést, és attól még, hogy nem élvezek el, nagyon- nagyon élvezem, így most már csak erre koncentrálok közben, hogy mennyire szeretem a barátomat, és milyen jó vele szeretkezni. Felesleges rágódni a dolgon.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!