Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyi ideig bírjátok h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyi ideig bírjátok h ne menjetek el átlagosan?

Figyelt kérdés
a barátommal nem jön össze az orgazmus mert mikor már kezdeném érezni őt akkor hagya abba.mert éppen elmegy ez kb 10-20 perc de az a max.. mit csináljak h tovább bírja? 17/L
2011. márc. 24. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én semeddig, mindig átlagosan megyek el :(
2011. márc. 24. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Utána pihenjetek kicsit, aztán újabb menet.

Egy napon belül a 4-5. menetnél én már el sem tudok menni, csak azért csinálom, mert a barátnőmnek jó :)

2011. márc. 24. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Sokkal hosszabb előjáték kell neked. Próbáljátok úgy.
2011. márc. 24. 14:04
 4/8 Joco901019 ***** válasza:
Ez mindenkinél változó nekem volt, hogy egyszer 20 percig bírtam, de volt olyan is hogy 45-50 percig is. Ez egyéntől függ.
2011. márc. 24. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
van hogy 5 percig bírom és van hogy nem akar elsülni. változó.
2011. márc. 24. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem legalább 30 perc kell (plusz az előjáték előtte). Korábban elég volt kevesebb idő. Sok ideje nem úgy élem meg a szexet, hogy csak el akarok élvezni, minden percét élvezni akarom, és nagyon jó, hogy lassan egyre jobban felizgulok. Sajnos a feleségem kevesebb ideig bírja, néha úgy érzem hogy unatkozik a vége fele.

Hátrány ebben, hogy ha fáradtan állunk neki, akkor már alig tudok elélvezni, mert kimerülök... 30F

2011. márc. 24. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi több, mint 2 éve élünk szexuális életet, én 20 leszek, a barátom 22. Én se tudtam még soha elmenni hüvelyi úton, pedig én is nagyon sokszor érzem, hogy el tudnék menni, ha a barátom tovább bírná, de Ő is csak 15-20 percig bírja, de olyan pózokban, ahol nekem annyira hűdejó, hogy talán elég lenne 10 perc, abban 3-5 percig bírja csak. Pedig nem most jöttünk össze, és tényleg próbálkozik (ezt is sok gyakorlással érte el, önkielégítés közben gyakorolt), de nem bírja tovább. Sajnos nálunk a 2. menet sem jön szóba, mert túl érzékeny lesz a makkja és még órákig nem tudunk újra szeretkezni, akkor meg már nincs kedve se hozzá.

Hogy mit csináltam? Elfogadtam a tényt, hogy talán soha nem lesz hüvelyi orgazmusom, és reménykedek benne, hogy egyszer talán mégis. Nem az orgazmus miatt élvezem a szeretkezést, és attól még, hogy nem élvezek el, nagyon- nagyon élvezem, így most már csak erre koncentrálok közben, hogy mennyire szeretem a barátomat, és milyen jó vele szeretkezni. Felesleges rágódni a dolgon.

20/L

2011. márc. 24. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Évekig.
2011. márc. 24. 14:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!