Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Színlelem az orgazmust. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Színlelem az orgazmust. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, 1 éve élek szexuális életet. Hogy ne bántsam meg a barátomat, hogy nincs vele orgazmusom, elkezdtem színlelni. Mit tehetnék, hogy ne kelljen színlelnem, és legyen orgazmusom szeretkezés közben?
2011. márc. 24. 12:56
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyébként akkor eljutok a csúcsra, ha a csiklómat kényezteti, csak hüvelyi úton nem. :S
2011. márc. 24. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne színlelj és mond meg neki. ha megérti miről van szó akkor addig fog dolgozni rajtad amíg sikerül.
2011. márc. 24. 13:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem megy hüvelyi úton.

Csináld magadnak, miközben szeretkeztek, az tuti bejön.

Neki pedig mondd, hogy valami újat szeretnél kipróbálni, örülni fog neki :-)

2011. márc. 24. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem az exemmel ment a huvelyi, a jelenlegi parommal nem megy, pedig mar 6 honapja probalkozunk...ill. egyszer öszejott vele is, de azota sem... Nem tudom mi lehet a problema...van h en is szinlelem, mert en sem szeretnem öt megbantani... meg neha ugy erzem, h a merete miatt lehet, h nem jön össze... de szeretem, ezert probalkozok meg a koncentracioval...van, h erzem, h hüvelyi lesz vegre, de aztan meg sem....Nem biztos, h bennem van a hiba...
2011. márc. 24. 13:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Izgasd közben nyugodtan a csiklódat. Neki pedig bátran mond el. A szexben nagyon fontos az őszinteség. Sok nő van ezzel így.
2011. márc. 24. 13:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Szégyelld magad! Mit kellett eddig hazudni?
2011. márc. 26. 00:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

13:00 egyetértek. szerintem ne nagyon mondd neki, hogy eddig kamuztál, mert arra rá fog görcsölni. tuti, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy neked is legyen orgazmusod, csak ha lesz, azt is gyanúsan fogja méregetni, hogy igazi volt-e. Ez meg még inkább demotiválni fog téged is, ezért még nehezebben fogsz "elmenni"... ördögi kör lenne. Inkább kövesd 13:00 tippjét. :)

Előttem szólónak: szegénykém persze hogy szégyelli magát, különben nem ide írt volna, ne cseszd már le te is, elég neki az is, ha ő magával veszekszik. A

2011. márc. 26. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:

én egyszer színleltem csak, de nem is tudnám, annyira tudja már, hogy milyen amikor orgazmusom van. hüvelyi nekem sem volt a büdös életben szex közben.. elég rossz, de nem tudok vele mit csinálni. ilyen a hüvelyem. csiklós van mindig, mert izgatom közben, vagy van egy ülő póz, amikor az ágy szélén ülünk, és akkor ingerelődik az ő hasához, meg még ő is rásegít a kezével, hogy a fenekemnél emelget vagy valami ilyesmi, máshogy nem tudom leírni.

2OL

2011. márc. 29. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne színlelj. Szerintem ez tök hazug dolog. ˝Nehogy megbántsam˝ ez elég rossz szöveg. Valószínüleg ő is jobban örülne ha tudná mi a stájsz, és akkor jobban igyekezne stb. De utólag szerintem se közöld vele, hogy: hé Szivi, eddig színleltem, hogy jó, igazából sz*rt se éreztem.

Azt meg nem értem h ha látott már igazán ABBAN a helyzetben akkor szerintem írtó jó színésznek kell lenni ahhoz, hogy hitelesen eljátszd. Olyankor azért magától jönnek a hangok stb...de lehet én vok hüle

2011. márc. 29. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Ne színlelj nem lesz jó vége.

Próbáljátok meg azt, hogy csikló ingerlésével juss el majdnem a csúcsig és utána közösüljetek. A másik megoldás, a hátulról való behatolás, így te is és a partnered is eléri a csiklót.

2011. márc. 29. 14:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!