Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek a lányok keresztbe tett lábakkal álldogállni?
Figyelt kérdés
A combok keresztben, szorosan összezárva. Aztán így illegnek-billegnek.
Ez valami punciizgatási módszer, ami mindig rendelkezésre áll? Lányok, nyilatkozzatok!
2011. márc. 24. 09:53
11/19 anonim válasza:
Én azért szoktam, mert kényelmes!
12/19 A kérdező kommentje:
Hát, nem térek magamhoz...:D
Na mindegy, csak lesz egy olyan lány, aki azt mondja, hogy azért, mert élvezi.
Egyébként jó ha tudjátok, hogy ez meglehetősen erotikus látvány, legalábbis nekem.
2011. márc. 24. 10:30
13/19 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi az eddigi válaszokat! Sokat segítettek.
2011. márc. 24. 10:30
14/19 anonim válasza:
Én is azért szoktam így állni mert kényelmes, és nem azért mert elakarok rejteni valamit, vagy mert pisilnem kell! :) Van hogy terpesz szerűségben állok, mert úgy kényelmes, van hogy keresztbe tett lábakkal, mert akkor éppen úgy kényelmes. Nincsen ebben semmi logika vagy hátsó szándék, mondjuk értelemszerűen buszon állva nem keresztbe tett lábakkal fogok egyensúlyozni. 20/L
15/19 anonim válasza:
Azért, mert nem akarják, hogy egy részeg pék fondorlatos módon egy bagettet dugjon fel nekik!
16/19 anonim válasza:
Kedves második Válaszoló! Hogy látná bárki is a lány punciját ha van rajta szoknya, vagy nadrág?
18/19 anonim válasza:
Sokszor azért is van így, mert azt hiszik, hogy görbe a lábuk és így takargatják. Ülve is keresztbe teszik. De ha ezt miniben csinálják, én baromira kuksizok, azt imádom!
19/19 anonim válasza:
Ilyesmikbe minek kell belemagyarázni bármit is? : ) Nem vagyok sem bezárkózott, sem szégyenlős... Mégis keresztbe tett lábakkal állok. Akkor állok "normálisan", hogyha feszülős nadrág van rajtam, az meg akkor úgy kényelmesebb. Soha nem gondoltam arra, hogy ez izgató érzés lenne :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!