Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Szexeltetek már oylan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szexeltetek már oylan pasival akinek nem voltak heréi? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 06:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát pasival nem XD
2011. márc. 24. 07:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Jujjj ez elég undin hangzik.......

Olyat ismerek aki volt már olyannal akinek csak egy volt....

De már az sem tűnt szimpinek....

A látványon kívül szerintem nem nagyon lehet másmilyen....

2011. márc. 24. 07:40
 3/13 anonim válasza:
25%
Te hüje vagy!!!!!!! Mien pasi akinek nincsenek heréi?? xD
2011. márc. 24. 07:57
 4/13 anonim ***** válasza:

ma 07:57

Eunuk

2011. márc. 24. 08:06
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Nem az hogy ez egy hüye kérdés eleve.

De szerintem eleve fel sem áll egy olyan pasinak akinek nincsenek heréi hist nincs tesztoszteron termelése meg spermálya sem. Pont ezért kasztrálták a középkorban bizonyos katonákat rómába vagy hol mert így em kívánták meg a nőket akikre vigyáztak nem tudom már pontosan hol de valahol olvastam már róla

2011. márc. 24. 08:14
 6/13 anonim ***** válasza:
A vízilovaknak rejtett heréi vannak :D Próbáld ki és írd meg a tapasztalataid! xD
2011. márc. 24. 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
8:14 Attól még tudnak szexelni, de nemzeni már nem!
2011. márc. 24. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
De igen feláll azoknak is, akiknek nincs heréjük. Vannak, akiknek pl. hererák miatt kell eltávolítani mindkét herét, de van olyan is, akinek születési rendellenességből kifolyólak nincs heréje. Ritka, de előfordul. Ez nem jelenti azt, hogy többé nem áll fel neki. Az erekcióhoz és a nemi vágyhoz ugyan kell tesztoszteron, de azt szerencsére lehet gyógyszerrel pótolni, s nem beszélve arról, hogy nem csak a herék termelnek hím nemi hormont, hanem a mellékvesék is. És a pénisz merevedése reflexes folyamat is, amit nem gátol a herék eltávolítása.
2011. márc. 24. 08:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, egyik exemnek, csak egy volt a masikat mutet soran eltavolitottak. Semmi kulonbseget nem ereztem, csak a latvany volt szokatlan. Gyerekuk valoban, nem lehet.
2011. márc. 24. 09:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akit sajnos duplán érint a heretumor, annak már egyik sincs meg nagy valószínűséggel. Hormoninjekcióval minden pótolható, de persze gyereke így már nem lehet. Ezért kell spermabanka menni műtét előtt.

Nekem "szerencsére" csak egyet kaptak ki, de minden ugyan olyan. Amúgy van protézis is, van valaki nem bírja a látványt. De egy még nem feltűnő annyira, stabil kapcsolatban pedig le van sz.rva.

25/f

2011. márc. 24. 11:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!