Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év körüli fiúk! Ha 19 éves barátnőtök lenne, s két hónapja együtt lennétek nem akarnátok már szeretkezni is?
Szerintem a szeretkezést elfelejtheted.
Csapd ki a rudiját,pippantsd le ilyesmi.
Aztán ha már nem szégyenlősködik akkor rátérhetsz a tanítgatására is.Egy hónap alatt belejöhet,de mondom inkább pettingelgess vele előbb.Fél ez még a pun-citól.
Bátorítsd és segíts neki. Kezdeményezz Te! Lassan vetkőztesd le, közben szedd le saját ruhádat is. Vezesd a kezét, s ha hamar elmegy, esetleg még behatolás előtt,
köszönd meg neki a bókot, mert ez az. A Te varázsod bű-
völte így el. Nyugodtan várj, míg újra feláll neki, és
próbáld magadba segíteni őt. Védekezzetek!
Nem értem mit kell háborodni, nekem is volt fiatalabb párom, és nem azért, mert nem kapok meg egy korombelit. Egyszerűen sokkal kedvesebb, figyelmesebb volt, mint egy mai huszonéves tahó (tisztelet a kivételnek), akiket a környezetemben láttam. Ilyenek pedig jöhetnek 100ával, akkor sem fognak érdekelni.
Nálunk nem volt probléma a szex. Bár ő nem vallotta be, hogy még szűz, amiért utólag leszidtam. Elég hamar nekiestem, holott, ha elmondta volna az igazat, akkor másképp kezeltem volna a dolgot.
A legegyszerűbb, ha megkérdezed, miért nem érzi még felkészültnek magát erre. És igen, ne akarj ajtóstul rontani a házba. Ölelgesd, simulj, csókolgasd a nyakát, vetkőztesd... Emlékezz vissza, milyen volt, amikor te szűz voltál, miket csináltál előtte szex helyett. Nem olyan bonyolult ez.
Ami miatt még nem akarhatja, az az, hogy nem szerelmes beléd, és nem akarja olyannal elveszíteni, akibe nem szerelmes. Persze. ez csak látatlan tipp.
Én el tudok képzelni olyasmit is, hogy régen lehet, hogy túl hamar ment bele olyasmibe, előző barátnőnél túl hamar akarta, aztán később megbánta, és most már nem akarja elsietni, csak ha érzi, hogy komolyak az érzései - meg persze a Tiéd is.
Valami hasonló volt az előző barátom is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!