Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vérzek szex közben?
az utóbbi időben szex alatt vérzek nem mensis vérzés hanem sima vér voltam januárban orvosnál és semmi probléma nem volt mi okozhatja?
fájdalmat sem érzek egyszer csak azt vesszük észre h véres a nedvem :S
3 éve élek nemi életet 21L
voltam orvosnál és semmi bajom de ezt írtam is!
ő nem vérezhet mert gumiban csináljuk és mikor leveszi tiszta a szerszám, amúgy teljesen átlagos méretekkel rendelkezik de csak vele fordul ez elő előző barátommal ilyen soha sem volt és e miatt kezdek gátlásos lenni:S
az meglehet h durvább mert 2 hetente találkozunk csak és addigra már nagyon nagy a hiány :)
de fájdalmat meg egyáltalán nem érzek egy kicsit sem akkor ez megfejtetlen marad remélem nem lesz többet :) majd óvatosabbak leszünk :)
26F
Fogamzásgátlót abbahagytad vagy mást írattál fel? Nekem volt olyan kapcsolatom ahol egy bizonyos (nem tudom a nevét) fogamzásgátló váltotta ki a csajszinál ezt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!