Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vérzek szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzek szex közben?

Figyelt kérdés

az utóbbi időben szex alatt vérzek nem mensis vérzés hanem sima vér voltam januárban orvosnál és semmi probléma nem volt mi okozhatja?

fájdalmat sem érzek egyszer csak azt vesszük észre h véres a nedvem :S

3 éve élek nemi életet 21L

2011. márc. 24. 00:19
 1/10 anonim ***** válasza:
menj orvoshoz!
2011. márc. 24. 00:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem gondoltatok hogy nem is te vérzel hanem a barátod csak mivel benned van nem tűnik fel ki vérzik. Én anno valami olyat tanultam bioszból hogy egyébként ilyenkor nagyon apró észrevehetetlen sebek keletkeznek (így terjed az aids)lehet keletkezik egy nagyobb és vérzékeny vagy vagy a barátod egyszerűen conan a barbár de nem vagyok lány szal
2011. márc. 24. 00:24
 3/10 A kérdező kommentje:

voltam orvosnál és semmi bajom de ezt írtam is!

ő nem vérezhet mert gumiban csináljuk és mikor leveszi tiszta a szerszám, amúgy teljesen átlagos méretekkel rendelkezik de csak vele fordul ez elő előző barátommal ilyen soha sem volt és e miatt kezdek gátlásos lenni:S

2011. márc. 24. 00:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Előző barátoddal is gumiba csináltátok esetleg más gumit használ allergiás reakció stb stb.
2011. márc. 24. 00:37
 5/10 A kérdező kommentje:
decemberben lett vége előző kapcsolatomnak és akkor gumiban csináltuk februárban kezdődött a mostani eddig csak 2x feküdtünk le először is volt valami pecsételés de szinte semmi de legutoljára meg rendesen volt vérzés nem nagyon vagyok hozzászokva a gumihoz mert előtte gyógyszert szedtem ez is lehet baj?:S
2011. márc. 24. 00:44
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor nem tudom.. nem lehet h durvabb kicsit? nekem akkor vérzett egyszer..
2011. márc. 24. 00:45
 7/10 A kérdező kommentje:

az meglehet h durvább mert 2 hetente találkozunk csak és addigra már nagyon nagy a hiány :)

de fájdalmat meg egyáltalán nem érzek egy kicsit sem akkor ez megfejtetlen marad remélem nem lesz többet :) majd óvatosabbak leszünk :)

2011. márc. 24. 00:48
 8/10 anonim ***** válasza:
és ha megint elmennél orvoshoz?
2011. márc. 24. 00:50
 9/10 A kérdező kommentje:
ha legközelebb is vérzek akkor megint elmegyek :)
2011. márc. 24. 00:51
 10/10 anonim válasza:

26F

Fogamzásgátlót abbahagytad vagy mást írattál fel? Nekem volt olyan kapcsolatom ahol egy bizonyos (nem tudom a nevét) fogamzásgátló váltotta ki a csajszinál ezt.

2011. ápr. 18. 05:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!