Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből fogom észrevenni, hogy elélvezett a barátom?
ha gumival védekeztek akkor sehogy. én azért meg szoktam ilyenkor kérdezni a pasimat hogy MI A F@SZ, ENNYI VOLT???
mert hátha csak pózt akar váltani (ebben szoktam reménykedni) :D
Igen, vannak árulkodó jelek a mozgásban is, arcon is, meg ugye a lüktetés, Ezeket inkább észreveheted umi esetében, anélkül meg vaszeg többet is érzel ha megtörténik. Viszont nem mindenkire igaz. Én speciel úgy tudom folytatni mikor elmegyek mintha semmi sem történt volna, így megállás hiányában nem érezhető a lüktetés sem (nem is tudom akkor van -e igazán), de a tempón olyankor muszáj picit lassítanom az azelőttihez képest, szal ez is árulkodó jel lehet. Meg az h pont előtte kicsit rágyorsít az ember. Talán leginkább arcról lehet leolvasni, meg az ilyen kisebb jelekből mint a pulzus emelkedés, lihegés szaporodása.
"életművész"
Szerintem ha ilyet kérdezel, messze állsz még a szexuális készenléttől.
Egyébként pl. az ejakuláció = a sperma távozik, gumira rád, stb.
Látni fogod rajta, hogy nagyon jó mér neki és végül pl. nagy nyögés, majd stop.
Minden rendben lesz!Ne izgulj!Ha nagyon szeret teged,maximalisan figyelni fog rad!En is 18 voltam amikor elveszitettem...Mi elso alkalommal nem kozosultunk,csak ismerkedtunk egymas testevel!
Jahh!Es milyen jo,hogy itt a GYK-n ennyi okos,tapasztalt ember van!
35/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!