Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miből fogom észrevenni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből fogom észrevenni, hogy elélvezett a barátom?

Figyelt kérdés
18L..még szűz vagyok,most lesz az első... Érezni fogom valahogy?Normális válaszokat kérek!
2011. márc. 23. 22:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

ha gumival védekeztek akkor sehogy. én azért meg szoktam ilyenkor kérdezni a pasimat hogy MI A F@SZ, ENNYI VOLT???

mert hátha csak pózt akar váltani (ebben szoktam reménykedni) :D

2011. márc. 23. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Akkor neked nagyon jó lehet a szexuális életed......... Amúgy érezni gumiba is. Van az a méret.......
2011. márc. 23. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak árulkodó jelek a mozgásban is, arcon is, meg ugye a lüktetés, Ezeket inkább észreveheted umi esetében, anélkül meg vaszeg többet is érzel ha megtörténik. Viszont nem mindenkire igaz. Én speciel úgy tudom folytatni mikor elmegyek mintha semmi sem történt volna, így megállás hiányában nem érezhető a lüktetés sem (nem is tudom akkor van -e igazán), de a tempón olyankor muszáj picit lassítanom az azelőttihez képest, szal ez is árulkodó jel lehet. Meg az h pont előtte kicsit rágyorsít az ember. Talán leginkább arcról lehet leolvasni, meg az ilyen kisebb jelekből mint a pulzus emelkedés, lihegés szaporodása.

"életművész"

2011. márc. 23. 23:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha ilyet kérdezel, messze állsz még a szexuális készenléttől.

Egyébként pl. az ejakuláció = a sperma távozik, gumira rád, stb.

Látni fogod rajta, hogy nagyon jó mér neki és végül pl. nagy nyögés, majd stop.

2011. márc. 24. 00:34
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal tudni fogod 100%-os mértékben. Majd meglátod. Addig úgysem hagyja abba, míg el nem élvez. Bár ha rátok nyit a nagymuter...
2011. márc. 24. 08:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Gumi esetében a mozgásából, abból hogy lüktet a nemiszerve. Meg egyéb korábban már leírt dolgokból.
2011. márc. 24. 09:10
 17/19 Dorci.1991 válasza:
Kicsit vicces, hogy 18 évesen ilyet kérdezel. Anyukád nem világosított fel?? Vagy ha ő nem is, de a suliba a védőnő.. Amíg ilyet nem tudsz, addig hogy akarsz valakivel lefeküdni??:D
2011. márc. 30. 00:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Megmondod neki ,hogy szóljon
2011. márc. 30. 16:35
 19/19 anonim ***** válasza:

Minden rendben lesz!Ne izgulj!Ha nagyon szeret teged,maximalisan figyelni fog rad!En is 18 voltam amikor elveszitettem...Mi elso alkalommal nem kozosultunk,csak ismerkedtunk egymas testevel!

Jahh!Es milyen jo,hogy itt a GYK-n ennyi okos,tapasztalt ember van!

35/N

2011. márc. 30. 16:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!