Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Eltörhet" a péniszem?
Figyelt kérdés
Nem több darabba gondoltam(szerencsére nem), hanem a pár nappal ezelőtti szeretkezéskor a barátnőm volt felül és elég "durván ráugrott". Azóta eléggé fáj és érzékeny is.2011. márc. 23. 21:18
1/15 anonim válasza:
nincs benne csont, így nincs mi törjön, de ha jól tudom, a barlangos testek vagy más ott bent igenis sérülhet, és ha tényleg úgy érzed h gáz, menj dokihoz mert nagyon komoly baj lehet belőle. Ez sajnos nem játék.
3/15 anonim válasza:
el nem, de megtörni meg tud. kellemetlen érzés, egy-két szál rost elszakadhat, nekem is volt ilyen. én megijedtem, egyből arra gondoltam, hogy péniszferdülésem lesz, elrohantam orvoshoz, ő meg mondta, hogy nyugodjak meg (picit puklis volt). pár nap alatt elmúlt. ha nem múlik, nem árthat esetleg megnézetni
4/15 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen, de nem vagyok orvos. Viszont neked meg orvoshoz kell fordulnod.
5/15 A kérdező kommentje:
Ha nem komoly akkor nem szeretnék nevetségessé válni vele.
2011. márc. 23. 21:24
7/15 anonim válasza:
úgy hívják, hogy töröttpénisz-szindróma
8/15 anonim válasza:
ma 21:23 vagyok
jobb félni, mint megijedni! ne csináld, hogy "nem akarod nevetségessé tenni magad, ezért nem mész orvoshoz". ez egyáltalán nem nevetség tárgya. hidd el, jobb elmenni orvoshoz, és hagyni, hogy egy másik férfi (gyengébbek kedvéért: az orvos) megfogja és nézegesse a fütykösöd, mint hagyni, hogy súlyosra forduljon. szerintem jobb minél hamarabb elmenni, aztán majd ő megnyugtat.
9/15 anonim válasza:
egy ismerősnek eltört a pénisze. hidd el, hogy az egy kín szenvedés, legszívesebben véget vetnél az életednek, csak szűnjön a fájdalom.
10/15 A kérdező kommentje:
Fel sem áll azóta. :(
2011. márc. 23. 21:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!