Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Próbáltátok már a tantra szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáltátok már a tantra szexet?

Figyelt kérdés
Mit tudtok róla? Hogyan kell csinálni? És miben más?
2011. márc. 23. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
mi az a tantra?
2011. márc. 23. 20:59
 2/5 A kérdező kommentje:

"A tantrikus szeretkezés lényege az, hogy gátlásainkat legyőzve minden figyelmünket társunknak és a vele való testi és lelki szerelemnek szenteljük. Fontos, hogy maga az aktus lassú, bensőséges és teljes legyen, hiszen a végső cél a test és a lélek egyesülése. Így nemcsak fizikai, de spirituális szintű orgazmus részesei lehetünk, amelyből később hosszú időn át "táplálkozhatunk".A taoizmus alapgondolata szerint a világegyetem alapja a harmónia, amely csupán a Tao követésével érhető el. A ősi kínai filozófiai rendszer azt tanítja, hogy az élet az ellentétek egyensúlyából áll: a negatív Jin és a pozitív Jang egységéből. Így van ez a szexualitásban is: a nőnek szüksége van a férfire, a férfinek a nőre. A gyönyör magasabb szintjének elérése a szexuális stimuláció elnyújtásával, belső energiáink áramlásának kiegyenlítésével érhető el, amely már-már erotikus művészetnek tekinthető"

Ez elég tömören leírja, de én konkrétan az élettani hatásaira vagyok kíváncsi.

2011. márc. 23. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:

jó az 1. válasz :D

sajnos én sem tudok rá válaszolni de ez engem is érdekelne! :)

2011. márc. 24. 00:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Már sokszor próbáltam keresgélni a témában, bár nem spirituális szempontok miatt, inkább csak a szex élményének fokozása érdekében, meg az új tapasztalat szerzése miatt, de az a helyzet h konkrét leírást elég nehéz találni a témában. Találtam rövidebb dolgokat róla, de nem kellő részletességgel h azt gyakorlatban is ki lehessen próbálni, inkább csak ilyen instrukciókat róla. Úgy sejtem jobban bele kéne ásni az embernek magát a taoizmus témájába is, és még ki tudja mi mindenbe h teljes képet kapjon erről a fajta élvezetről, de mindenképpen érdekesnek tartom. Sajnálom h konkrét segítséget nem tudok nyújtani a témában, de ebből még én is segítségre szorulnék. Javasolnám h a keresést kezdd a tantrikus csókkal, arról találtam a legtöbb leírást és egész érdekesnek tűnt az is. Sok sikert hozzá!

"életművész"

2011. márc. 24. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, körülbelül énis eddig jutottam a témában.Hasznos válasz, ez a tantrikus csók érdekel, majd én is utánanézek.
2011. márc. 24. 19:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!