Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Minden szexuális együttlét során van orgazmusotok? Igaz, hogy ez tanulható, és ha már tudod, akkor menni fog?
Nincs minden alkalommal,de 10-ből 8-szor van kb. A kapcsolatunk elején nekem sem ment...eleinte sehogy sem (magamnak sem).Aztán idővel petting közben sikerült,majd megint eltelt jó pár hónap és szex közben is sikerült,aztán egyre többször,csak ezután tanultam meg magamnak is jól csinálni és most ott tartok,amit az elején írtam.Szerintem ez elég jó a nullához képest,ezért én azt mondom,hogy igen,tanulható.Ha ráérzel,hogy mi a jó neked,akkor már a célegyenesben van.Viszont azt ne várd el a pasitól,hogy ő találja ki,mi a jó neked,vedd át az irányítást vagy segíts rá és meglátod,hogy jó lesz. Persze ne legyél türelmetlen és görcsös!Ennyit tudok tanácsolni!
19/L
Szerintem nem benned van a hiba.
Srácnak kell úgy csinálnia,hogy neked orgazmusod legyen, inkább férfiak részére van sok oktató anyag.
Mondok pár példát.Van sokféle masszírozás, ami a kis, borsó-rizs szemű csomókat tünteti el, ellazít, és ha nem lesznek ezek a csomók sokkal oldottabb leszel, hajlamosabb az orgazmusra. Kell végezni ilyen izom-összehúzást,aminek nem tudom most mi a neve, de a vaginádat így összehúzgálod, így ott erős lesz az izom, ez is segít.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Mikor legutóbb volt párom, akkor még nagyon nem ment. Néha kicsit aggódom, hogy nem lehet két ember igényét megfelelően összeegyeztetni.. de figyelmes emberrel talán nincs ennek veszélye.
Kíváncsian várom még a véleményeket, tapasztalatokat!:-)
Szerintem meg ez két emberes dolog. Nem csak egyik félnek kell tenni a jóért. És a pasikban igenis legyen annyi, hogy kérje meg a párját, hogy segítsen neki, hisz mi érezzük lányok. Nem az, hogy most akkor szeretkezés és csak fekszel mint egy krumplis zsák.
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!