Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek ha felül vagytok?
19:35ös vagyok
nem vagyunk egyformák...nem hinném, hogy rosszul csinálnék valamit, csupán más pózt jobban élvezek:) szerintem te sem csinálsz semmit rosszul, amiért nem mész el 2 perc alatt, ha alul vagy
20/l
20:04
Nem csak csiklói orgazmus létezik...
Nekem pl. menet közben semmilyen pózban nem jön össze semmilyen orgazmus, amúgy is csak csiklói. Viszont akkor érzem sokkal intenzívebben, hogy a G-pontomat nyomkodja a barátom, mikor Ő van felül, esetleg hátulról. Biztos vagyok benne, hogy ha egyszer összejön a hüvelyi orgazmus, akkor ott a barátom lesz felül.
Szóval ez nagyon változó.
Kérdező! Bőven elég, amit már sokan leírtak- hagyd, hogy a lány mozogjon, Te pedig esetleg irányítsd a csípőjénél fogva. De én azt is nagyon szeretem, hogy a barátom mindenfelé simogat és csókolgat közben, főleg mikor a melleimet.
20/L
köszi
akk majd úgy fogom csinálni
20:21
én is így vagyok vele! szerintem is akkor a legjobb ha a srác van felül, én szeretem ha ő irányít, hisz ő a férfi, ha én vagyok felül, kicsit olyan mintha én dugnám meg őt..nekem ez nem jön be! de hát nem vagyunk egyformák! :)
17/L
21:48-as: bizony bizony, nekem is ez a "problémám", hogy nemcsak fizikailag, de más értelemben is megfordul a helyzet. Néha jó az irányító szerep, de állandóan nem...
Kérdezőnek ez alapján: ha a lány alapból határozottabb, akkor tényleg jobb, ha ő irányít. Az viszont ne érjen váratlanul, ha egyszercsak fordul a helyzet :D minden jót nektek, legyen szép estétek :) 30/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!