Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti szeretitek ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szeretitek ha felül vagytok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 18:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

19:35ös vagyok

nem vagyunk egyformák...nem hinném, hogy rosszul csinálnék valamit, csupán más pózt jobban élvezek:) szerintem te sem csinálsz semmit rosszul, amiért nem mész el 2 perc alatt, ha alul vagy

20/l

2011. márc. 23. 19:50
 22/30 anonim ***** válasza:
ha alul vagy közel se éri annyi inger a csiklódat! de persze, igazad van mindenkinek más a jó!
2011. márc. 23. 20:04
 23/30 anonim ***** válasza:
Ez attól függ... mert ha a srácnak kicsit nagyobb van, akkor akár fájni is tud az aktus.
2011. márc. 23. 20:05
 24/30 anonim ***** válasza:

20:04

Nem csak csiklói orgazmus létezik...

Nekem pl. menet közben semmilyen pózban nem jön össze semmilyen orgazmus, amúgy is csak csiklói. Viszont akkor érzem sokkal intenzívebben, hogy a G-pontomat nyomkodja a barátom, mikor Ő van felül, esetleg hátulról. Biztos vagyok benne, hogy ha egyszer összejön a hüvelyi orgazmus, akkor ott a barátom lesz felül.

Szóval ez nagyon változó.

Kérdező! Bőven elég, amit már sokan leírtak- hagyd, hogy a lány mozogjon, Te pedig esetleg irányítsd a csípőjénél fogva. De én azt is nagyon szeretem, hogy a barátom mindenfelé simogat és csókolgat közben, főleg mikor a melleimet.

20/L

2011. márc. 23. 20:21
 25/30 anonim ***** válasza:
Ja, ja! :)
2011. márc. 23. 20:33
 26/30 A kérdező kommentje:

köszi

akk majd úgy fogom csinálni

2011. márc. 23. 21:43
 27/30 anonim ***** válasza:

20:21

én is így vagyok vele! szerintem is akkor a legjobb ha a srác van felül, én szeretem ha ő irányít, hisz ő a férfi, ha én vagyok felül, kicsit olyan mintha én dugnám meg őt..nekem ez nem jön be! de hát nem vagyunk egyformák! :)

17/L

2011. márc. 23. 21:48
 28/30 anonim válasza:
nemszeretek felül lenni mert akkro én írányítom a dolgokat és nemszeretek irányítani 16/L
2011. márc. 23. 21:56
 29/30 anonim ***** válasza:

21:48-as: bizony bizony, nekem is ez a "problémám", hogy nemcsak fizikailag, de más értelemben is megfordul a helyzet. Néha jó az irányító szerep, de állandóan nem...

Kérdezőnek ez alapján: ha a lány alapból határozottabb, akkor tényleg jobb, ha ő irányít. Az viszont ne érjen váratlanul, ha egyszercsak fordul a helyzet :D minden jót nektek, legyen szép estétek :) 30/L

2011. márc. 26. 08:05
 30/30 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 27. 21:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!