Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton feküdtünk le a barátommal, azota fel vagyok puffadva, az ugye nem azt jelenti, hogy terhes lehetek? Nem védekeztünk, de nem élvezett belém. Ma volt azt hiszem peteérésem
a terhesség jelei nem rögtön mutatkoznak.
nem vszínű h terhes vagy, kis esély van rá.
Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy honnan tudod, hogy melyik nap van peteérésed? Elvileg azt csak akkor tudod kiszámolni, hogy mikor volt, ha megjön a következő menstruációd (onnan kell visszaszámolni 14 napot)
2. Ha nem védekeztetek (márpedig a megszakítás nem az, mert az előváladékban is lehet sperma), akkor simán teherbe eshettél. Pl. a spermák 2 napig élnek, ha mégse ma volt peteérésed, hanem hétfőn, akkor simán teherbe eshettél.
Én a helyedben inkább csinálnék tesztet szombathoz 2 hétre.
pont ezt mondom, hogy a luteális fázis (az ovulációtól a menzi első napjáig számított időszak) is lehet 14 napnál több, vagy kevesebb, de 14 az átlagos.
ha rendszeres a menstruációja, be van állva pontosan, akkor meg tudná mondani, hogy mikor ovulál, kivéve, ha a luteális fázis nem 14 nap, amit persze nem tudhat, esetleg vannak olyan "szerencsés?" lányok akiknek olyankor barna pecsételő van, mikopr ovulálnak, na ők biztosra tudhatják. a kérdező természetesen nem. tényleg biztosabb megoldás gumit húzni, vagy fog gátlózni, és tesztelnie kell majd.
Ja, értem, csak nekünk pont most tanították, hogy az a biztos, hogy a luteális fázis 14 nap. Mondjuk 70 éves az eladó, lehet, hogy már nem az az elfogadott, amit ő anno tanult és azóta is tanít :D De azt már több órán is elmondták, hogy más is kiválthat ovulációt. A kérdező meg úgy írta, hogy "szerintem", én ebben azért nem 100%-os bizonyosságot érzek....
Szerintem mindenképp tesztelj, kérdező!
Úristen már megint?! -.-"
Hány éves vagy kérdező? 14-nél nem lehetsz több, a fejemet teszem rá.
A terhesség jelei nem 4 nap után jelentkezik.
Vegyél tesztet!
Nem értem miért nem tájékozódik vki az alapvető dolgokról, mielőtt elkezdi a szexuális életet.
Elhiszem, hogy dolgoznak a hormonok, de azért olvasni nem ártana néha.
Egyébként 100%, hogy MÉG nem vagy terhes.
Ugyanis terhességről a BEGYÁZÓDÁSTÓL kezdve beszélünk, ami a 6.-7. napon van.
Szóval MÉG nem lehetsz terhes.
Egyébként a spermiumok szélsőséges esetben akár 6 napig is élhetnek a női nemi szervekben.
Szóval ha nem jön meg a mensid (vagy másmilyen, mint szokott lenni), akkor tesztelj.
Egyébként a megszakítás NEM megfelelő védekezés. Ha nem akarsz babát,válassz biztonságosabb megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!