Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ez? (lent)
Figyelt kérdés
Nagyon gátlásos vagyok.A barátom persze biztat és dicsér...Végre sikerült legyőzzem ezt a dolgot,most akartunk pettingezni.Azt hozzá kell tegyem,hogy még életemben nem volt rendes csikló orgazmusom és ezt megbeszéltem a barátommal.Azt mondta majd próbálkozunk és hátha sikerül.Ma viszont "csak úgy" meg kérdezte,hogy nem-e csak azért járok vele,hogy az orgazmusos dologban segítsen.Ez nagyon fájt,mert tiszta szívemből szeretem és nem tudom,hogy gondolhatott ilyet.De most úgy érzem vissza nőtt az a fal amit sikerült lebontsak.Persze ez nem tetszik neki,mert én világosan megmondtam,hogy soha nem lesz több csókolózásnál.Mit tegyek?Hogy győzzem újra le ezt(ez is több hétbe került)?Mi lehet velem?2011. márc. 23. 18:40
1/1 anonim válasza:
Ezek szerint mégse olyan figyelmes a barátod... :/ Nehéz megérteni a férfiakat, ezért nagyon figyelj oda mit mond, mit csinál ugyanis ez még sokat elárulhat róla! Egyenlőre, hanyagoljátok a témát! Ha nem érti meg és csak megsértődik, akkor gondold át mennyire megbízható és hogy mit jelenthetsz neki.. Ha nem érzed 100%osan hogy le akarsz vele feküdni, ne tedd! A te érzéseid legyenek az elsődlegesek!! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!