Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért van ez? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ez? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon gátlásos vagyok.A barátom persze biztat és dicsér...Végre sikerült legyőzzem ezt a dolgot,most akartunk pettingezni.Azt hozzá kell tegyem,hogy még életemben nem volt rendes csikló orgazmusom és ezt megbeszéltem a barátommal.Azt mondta majd próbálkozunk és hátha sikerül.Ma viszont "csak úgy" meg kérdezte,hogy nem-e csak azért járok vele,hogy az orgazmusos dologban segítsen.Ez nagyon fájt,mert tiszta szívemből szeretem és nem tudom,hogy gondolhatott ilyet.De most úgy érzem vissza nőtt az a fal amit sikerült lebontsak.Persze ez nem tetszik neki,mert én világosan megmondtam,hogy soha nem lesz több csókolózásnál.Mit tegyek?Hogy győzzem újra le ezt(ez is több hétbe került)?Mi lehet velem?
2011. márc. 23. 18:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégse olyan figyelmes a barátod... :/ Nehéz megérteni a férfiakat, ezért nagyon figyelj oda mit mond, mit csinál ugyanis ez még sokat elárulhat róla! Egyenlőre, hanyagoljátok a témát! Ha nem érti meg és csak megsértődik, akkor gondold át mennyire megbízható és hogy mit jelenthetsz neki.. Ha nem érzed 100%osan hogy le akarsz vele feküdni, ne tedd! A te érzéseid legyenek az elsődlegesek!! :)
2011. márc. 23. 19:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!