Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Buktál már le? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktál már le? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Úgy értem maszturbálás közben vagy szex közbe?Hogy történt az eset?Vagy te lattál meg valakit!Normális válaszokat pls

nemet és kor lécci két cc-vel

2011. márc. 23. 15:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hozzám már sokszor bejöttek amikor vertem a számitogép elött. de mindig volt rajtam egy takaró és akkor nem látta senki. de mondjuk a takaró az g*cis lett. elég szar amikor bejönnek beszélgetni és még le is ülnek mellém
2011. márc. 23. 15:16
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

nem.

21F

2011. márc. 23. 15:16
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Maszturbálás közben már buktam le. Apám rám nyitott. Kicsit nagy hévvel jött be a szobámba és nem volt időm felhúzni a nacit. szex közben még hála istenek nem buktam le, de már volt 1-2 olyan szitu, hogy épphogy.

De láttam már szeretkező párokat. Egyik partyn a kocsik mögött intézték a dolgukat mikor arra felé jártunk a párommal.(nekem pisilni kellett:$)

2011. márc. 23. 15:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Előző 22/l
2011. márc. 23. 15:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én buktam le. Egyszer. Ránk nyitott. A baj az volt, hogy nem őt dugtam.
2011. márc. 23. 15:22
 6/16 A kérdező kommentje:

Az első nagyon durva b+ XDXDXDXXDDXD hát szét verem a fejemet olyan jó

2-ik kösz

2011. márc. 23. 15:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is lebuktam anyám előtt..

Ő is kopogás nélkül rontott a szobámba,hogy nem láttam-e véletlenül hengeres masszírozógépét? Nos éppen a lábam között volt,mert evvel izgattam a csiklómat..

Anyám elvörösödött,kínjában csak ezt hajtogatta: Te mit csinááálsz??? Evvel a kis görcsöket kell eltüntetni!!!" Mondtam hogy éppen azt teszem...Jól lecseszett,majd kiabált,hogy vegyek neki egy újat,mert ezt többet nem fogja használni..

De tudod mi a legérdekesebb az egészben? Hogy egy nap arra mentem haza a melóból,hogy anyám nem hallotta hogy megjöttem,és észrevettem,hogy ő is a lába közé teszi..Nem bírtam megállni,hogy ne mondjam neki.."de hiszen evvel a kis görcsöket kell oldaniiii"

23/N

2011. márc. 23. 15:29
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem.

25/F

2011. márc. 23. 15:58
 9/16 anonim ***** válasza:
Tesóm előtt buktam le amikor lefeküdtem a csajommal. Megbeszéltük utána és semmi sem volt. Tesóm 14F én 16F.
2011. márc. 23. 16:11
 10/16 anonim ***** válasza:
:D:D:D nem még hála a jó égnek, de szexel nagyon gáz lenne:D
2011. márc. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!