Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buktál már le? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Úgy értem maszturbálás közben vagy szex közbe?Hogy történt az eset?Vagy te lattál meg valakit!Normális válaszokat pls
nemet és kor lécci két cc-vel
Maszturbálás közben már buktam le. Apám rám nyitott. Kicsit nagy hévvel jött be a szobámba és nem volt időm felhúzni a nacit. szex közben még hála istenek nem buktam le, de már volt 1-2 olyan szitu, hogy épphogy.
De láttam már szeretkező párokat. Egyik partyn a kocsik mögött intézték a dolgukat mikor arra felé jártunk a párommal.(nekem pisilni kellett:$)
Az első nagyon durva b+ XDXDXDXXDDXD hát szét verem a fejemet olyan jó
2-ik kösz
Én is lebuktam anyám előtt..
Ő is kopogás nélkül rontott a szobámba,hogy nem láttam-e véletlenül hengeres masszírozógépét? Nos éppen a lábam között volt,mert evvel izgattam a csiklómat..
Anyám elvörösödött,kínjában csak ezt hajtogatta: Te mit csinááálsz??? Evvel a kis görcsöket kell eltüntetni!!!" Mondtam hogy éppen azt teszem...Jól lecseszett,majd kiabált,hogy vegyek neki egy újat,mert ezt többet nem fogja használni..
De tudod mi a legérdekesebb az egészben? Hogy egy nap arra mentem haza a melóból,hogy anyám nem hallotta hogy megjöttem,és észrevettem,hogy ő is a lába közé teszi..Nem bírtam megállni,hogy ne mondjam neki.."de hiszen evvel a kis görcsöket kell oldaniiii"
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!