Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lesz egy nő jó az ágyban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy nő jó az ágyban?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és nem szeretném, ha a páromnak rossz élmény lenne az első, vagy, hogy ne élvezze. Én mit tehetek, hogy jobb legyen neki?
2011. márc. 23. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
gyere betanítalak .
2011. márc. 23. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ne legyen olyan mint egy darab fa.
2011. márc. 23. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lazulj el és élvezd.
2011. márc. 23. 15:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elsonel ne ra figyelj, hanem magadra. Tudom, ez durvan hangzik de nem hiszem, hogy azon kellene parazz, hogy neki, hogyan lesz jo. De, ha mindenkepp kell akkor ime itt egy titok: LAZITS. Ha lazitasz, es nem vagy feszult, ha teljes mertekben elengeded magad akkor neki is jobb lesz
2011. márc. 23. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:

csak bomolj érte és imádd :)

meg ha neked jó, az már neki is fél siker :)

2011. márc. 23. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
légy vad, szedd szét a fiút, erre gerjedünk. a legrosszabb ha csak fekszel, meg sem mozdulsz, mintha aludnál - nagyon hervasztó tud lenni. nyöghetsz is engedd el magad
2011. márc. 23. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
56%
ja nyögjél, mozogj és érezd jól magad. meg mondogad hogy teh teh teh te vagy a mester
2011. márc. 23. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél tényleg inkább csak magadra figyelj, lesz elég alkalmad figyelni rá is. Egyébként szex közben mozgasd a csípődet abban a ritmusban amit ő diktál, ha ő van felül. De ezt majd úgy is érezni fogod, hogy hogyan kell. A kezeddel meg öleld át a hátát, túrj bele a hajába, csókolgasd a nyakát. Hidd el hamar kitapasztalod :)
2011. márc. 23. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lazits,magadra koncentrálj jobban,hisz neked ez lesz az első.Ha normális pasival kezdesz és tudja,hogy szűz vagy akkor ő is csak azzal fog foglalkozni,hogy neked jó legyen,mert az első szexuális élmény kihat az egész életedre szexuálisan.Aztán a többi alkalommal majd "betanulod a dolgokat".Majd összeszoktok megismered a testetek rejtelmeit :-)
2011. márc. 23. 15:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!