Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így maszturbál?
Figyelt kérdés
Barátnőmnem szex közben sosincs orgazmusa, csak ha magának csinálja. Kértem hogy mondja el hogyan, hátha aztán erre rásegíthetek szex közben. Nem használ segédeszközt, csak hason fekszik és valahogy előre csúszik az ágyon (nem tudom jobban megfogalmazni) többször, és így lesz... Azt mondta, gyerekkorban sok lány csinálja ezt mert jó nekik, neki meg ez valahogy megmaradt... Van valami póz amitől hasonlót élhetne át?2011. márc. 23. 14:57
1/10 anonim válasza:
Talán, ha rád hasal, nyújtott lábbal. A farkaddal dörgöli a csiklóját. Nem is lehet rossz.
2/10 anonim válasza:
Feküdjön hasra, te pedig hátulról tedd pedig hátulról hatolj be és hagyd, hogy ő mozgassa magát. Utána megpróbálhatná, hogy hason fekve odateszi a kezét és azt mozgatja,. Gyakorlás kérdése, csak meg kell találni azt a pontot, ahol jó neki.
3/10 anonim válasza:
* kicsit ismételtem magam, de érthető volt remélem :)
4/10 anonim válasza:
Nekem is nehezen lesz orgazmusom, pedig a párommal szinte majdnem minden nap szerelmeskedünk. Szerintem a barátnőd azért képes eljutni az orgazmusig, mert így közvetlen a csiklóját izgatja. Számtalan variációt kipróbáltam már én is, de a legizgatóbb az, amikor a fiú van alul és a lány felül. Ezen belül pedig a fiú kissé terpesztett lábbal a lány pedig összetett lábbal a fiúra fekszik. A lényeg hogy a csiklója, illetve a környéke a te testeddel érintkezzen. Remélem hogy érhetően írtam le. :-) Sok sikert!
5/10 anonim válasza:
Jujj, eszembe jutott még egy. Háton fekszik a lány kis terpeszben a lába, te pedig úgymond odaülsz a combjára és úgy hatolsz be. Utána ő összébb zárja a lábát ( persze nem bika erősen) és te mozogsz előre hátra, közben ő szorítsa le a fenekét, nyomja fel a szeméremdombjánál. Ha megfelel a testalkat, akkor így is tudod a hasad alatti résszel a csiklóját izgatni.
6/10 anonim válasza:
Egyébként fiatal koromban én is csak úgy tudtam elmenni, hogy úgymond én feküdtem a férfira, de majd idővel és sok gyakorlással rá fog jönni, hogy más pózokban is el tud menni. Próbálkozzatok.
7/10 anonim válasza:
nyissátok úgy as szexet hogy maszturbál.
8/10 anonim válasza:
Feküdjön hasra, rakjon maga alá egy kispárnát és te meg hátulról hatolj belé. Akkor lehet hogy ki tudja ügyeskedni magának.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, hogy ilyen sok ötletet adtatok! Próbálkozni fogunk:)
2011. márc. 23. 18:28
10/10 anonim válasza:
A barátnőd valószínűleg nem tud szex közben, hüvelyi úton elélvezni. Ez a nők nagy részénél így van. Csak a csiklón keresztüli orgazmusra képes. Nem baj ez. Több módszer van, ahogy el tudod juttatni a csúcsra. A legjobb módszer, ha oldalfekvésben, egymással szemben, szorosan egymás mellé feküdtök, a farkad a csiklójára helyezed, és csípőmozdulatokkal, mint a szex közben, eljuttatod a csúcsra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!