Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért volt?
Figyelt kérdés
volt egy lány aki kapható volt alkalmi szexre de amikor megkérdeztem hogy élvezett e már azt mondta hogy még nem.
ezért felvetettem azt hogy megpróbálom elélveztetni és erre elutasította.
pedig abba benne volt hogy berakom a faxom és megtolom, de abba nem hogy ő is élvezze.
2011. márc. 23. 13:09
1/9 anonim válasza:
Akkor kérdeznék egyet:
Szerinted egy nő nem élvezi, ha egy férfi a péniszét a hüvelyébe rakja?
2/9 A kérdező kommentje:
de úgy értem hogy ö abba volt benne hogy kettőt húzok rajta ezt csá
2011. márc. 23. 13:13
3/9 anonim válasza:
lehet azt akarta,hogy neked jó legyen... vagy lehet csak szimplán nem tudja élvezni a szexet. Van akinek jó a szex,de az agya miatt nem képes az orgazmusra.
4/9 anonim válasza:
Azt a szerelmének tartogatja. A prostik ilyenek.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azt a rövidke menetet se élvezte igazán veled, és már nem volt kedve a folytatáshoz. Velem már volt ilyen. Egyszerűen olyan béna volt a srác, hogy alig vártam, hogy vége legyen a pár perces menetnek. Felajánlotta, hogy folytassuk, hogy nekem is jó legyen, de egyszerűen elment a kedven, nem kívántam már.
6/9 anonim válasza:
Bocs, ezzel nem azt akartam írni, hogy te is béna voltál, de megeshet.
7/9 anonim válasza:
sztem frigid volt a csaj és inkább tudta, hogy sehogysem tudnád megoldani azt, hogy elmenjen, ezért inkább nem is engedte. gyakran én is ezt teszem (és nem vagyok kurv@, csak elképesztően rossz érzés, hogy látom, ahogy igyekezik a srác és nekem mégsem jön össze, talán még rosszabb, mint a srácnak...)
8/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy frigid volt. mert én mondtam hogy mindent megteszek amit tudok (kiakartam nyalni meg minden) de visszautasította
2011. márc. 23. 13:52
9/9 anonim válasza:
Akkor kérdeznék egyet:
"Szerinted egy nő nem élvezi, ha egy férfi a péniszét a hüvelyébe rakja?"
Ha azt hitted hogy most milyen triviális dolgot kérdeztél akkor egy barom vagy!
Képzeld el, hogy nem feltétlen élvezi te szobatudós!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!