Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joco901019 kérdése:
13-15 éves lányok miért akarnak annyira szexelni, szexuális életet élni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ilyenkor feléled az emberben a nemi vágy, de azért még fiatalok vagytok ehhez nem? Aztán meg jönnek a kérdések, hogy most hülyeséget csináltam meg ehhez hasonló.2011. márc. 23. 13:02
11/11 anonim 

válasza:

Miért akarnak?
Emberek vagyunk úristen..
A másik kérdés a baj.
Miért csinálják?
Itt a baj.
Én 14 éves vagyok, 12 évesen jöttem össze a barátommal.Lány vagyok.
13 évesen smároltunk először. És hát eléggé izgató volt, mit ne mondjak.
DE! Kibírtam. És még mindig kibírom. És igen is várni fogok 15 éves koromig.
Szóval kedvesem, máskor tanulj meg kérdést megfogalmazni, mert az akarnak és a csinálják közt van egy kis különbség. Mert én is akarom, de egyszerűen nem tehetem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!