Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet? Nem nedvesedek eléggé?
Figyelt kérdés
A párommal már 10 hónapja együtt vagyunk, a sexuális életünk kielégítő. De engem zavar, hogy nem nedvesedem eléggé, vagyis szinte semmit. Az elején még elég volt egy csók, hogy megtörténjen, de most semmi. Az előző párkapcsolatomban nem volt ilyen probléma. Nem tudom mi lehet a baj, nagyon szeretem a páromat!2011. márc. 23. 12:14
1/2 anonim válasza:
Az normális, hogy az elején egy csók is elég, és az is normális, hogy később már nem. Több időt kell rá szánni.
De ha fogamzásgátlót szedsz, az okozhatja.
2/2 anonim válasza:
Több időt kell szentelni az előjátékra. Amikor az én párom nem nedvesedik, segítek rajta egy-egy puszival ott lent például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!